За контакт: 0 700 17 550

ВАШИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ

Английски

Рая ОчипалскаРая Очипалска
Деси БаръмоваДеси Баръмова
Снежана ЦонковаСнежана Цонкова
Вяра АнгеловаВяра Ангелова

Немски

Светла НеноваСветла Ненова
Екатерина КвинотЕкатерина Квинот

Италиански

Владислава ПетроваВладислава Петрова

Испански

Ивана ГеоргиеваИвана Георгиева

Гръцки

Рени КостадиноваРени Костадинова

Kултурата за ползване на интернет услуга е различна от класическия тип услуга, затова обучението чрез онлайн платформа има различна стилистика. Точно тези специални умения за обучаване на  клиенти, които са далеч в пространството, усвоява всеки преподавател в intenzivno.com преди да започне работа.
Принципите, които важат за класическото преподаване са същите и при онлайн, но без необходимите допълнителни умения на учителите, услугата не би била качествена.

Преподавателският екип в Intenzivno.com се подбира с помощта на няколко критерия:

- подходящо образование
- високо ниво на професионализъм
- значителен учителски стаж
- всеотдайност към професията
- прецизност
- точност
- клиентски ориентирано отношение
- креативност
- висока работоспособност и позитивност.

Учителите посещават семинари и курсове за допълнителна квалификация, с което вие сте сигурни, че учите по модерни и съвременни методи и можете напълно да разчитате на специалиста пред вас.

Тук работят и преподаватели с майчин език английски, което е ценно за максималното приближаване до естествената езикова среда. Силата на Intenzivno.com се състои в това, че изключителни професионалисти са обединени от една идея и всеки, който се възползва от този метод за учене от ново поколение, може само да спечели и да бъде удовлетворен, че ни е поверил своето обучение или това на своето дете.