За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

26.10.2016

„Хелоуин селфи“ - Конкурс на Intenzivno.com

Колко креативни може да бъдете? Бихме искали да разберем. Затова участвайте в нашия конкурс „Хелоуин селфи“ от 26 октомври до 2 ноември 2016 г.

За да спечелите „Мистериозната награда“ в нашия конкурс „Хелоуин селфи“, изпълнете следните условия:

1. Облечете си костюм за Хелоуин или просто се гримирайте по подходящ за страшния празник начин. 

2. Направете си селфи.

3. Качете го на Фейсбук страницата на Intenzivno.com с хаштаг #IntenzivHalloween или го изпратете на имейл 070017550@intenzivno.com от 26 октомври до 2 ноември 2016 г., като оставите имената си.

Жури от любители на Хелоуин с прозвища: Конникът без глава, Дракула и Кървавата Мери, ще избере най-креативните селфита, които ще спечелят една от трите книги от любими автори на подходяща за Хелоуин тематика.

Може да изпращате повече от една снимка, но всяка нова снимка трябва да е абсолютно различна от предходната. Не е необходимо на снимката да се вижда лицето Ви. С изпращането на снимките си за конкурса Вие се съгласявате те да бъдат публикувани на нашия сайт и в социалните мрежи.

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Здравейте, искам да благодаря на целия екип на Intenzivno.com за професионалното обучение, което предоставяте. Бях се отчаяла, че езиците не ми се отдават и няма да успея да говоря спокойно на английски. Вие и г-жа Иванчева ми върнахте увереността, че мога да се справя и смело продължавам напред със следващо ниво. Не съм вярвала колко удобно за мен ще бъде обучението да бъде онлайн с помощта на лесната за работа платформа, защото преди да Ви срещна, не вярвах, че провеждането на онлайн обучение може да е ефективно Сърдечни благодарности за търпението, отзивчивостта и приятелското отношение. Страхотни сте, продължавайте все така.

- Веска Тодорова, София
Здравейте, казвам се Петя Гавраилова. От много време се опитвах да науча английски език. Ходила съм на различни курсове и при много преподаватели, но резултата не беше добър. Часовете минаваха като говорехме основно на български и попълвахме думи. След като намерих онлайн обучението в Intenzivno.com нещата за мен се промениха. Преподавателите са стриктни, отговорни, коректни и уроците се водят изцяло на чуждия език, като всичко се обяснява подробно с много примери и упражнения. Предоставят се добри учебни материали и постоянно има онлайн връзка с преподавателя. Учебните часове са в удобно за мене време и мога да провеждам урока дори, когато съм извън града и пътувам. Има запис на всички преподавани уроци по време на обучението и аудио текстове за прослушване, както и допълнителни упражнения качени в сайта. Благодаря на екипа на Intenzivno.com за добрия вариант на обучение и професионалните преподаватели.

- Петя Гавраилова, Габрово
Предложеното обучение е добре организирано и представено по достъпен начин. Преподавателката Светла Ненова е много добър професионалист. Възможността за достъп и след завършване на курса за преглед на пропуснати уроци, е още един плюс. Мисля, че това е една допълнителна много добра алтернатива за обучаваните. Благодаря, че сте съумяли да изградите тази стройна система и да я развивате и усъвършенствате във времето. Горещо ви препоръчвам на бъдещи и колебаещи се желаещи да изучават чужд език. Бъдещи потребители на предлаганите услуги, опитайте и се убедете сами в ефективността и миговете на приятни емоции и няма да съжалявате за предизвикателството да учите чужд език с Intenzivno.com. Благодаря ви за предоставената възможност за обучение на по-широк кръг от хора и за качественото преподаване. Пожелавам ви много творческо вдъхновение, бъдещи успешни проекти и професионално удовлетворение.

- Елена Стоянова, Севлиево

Всички мнения