За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

26.10.2016

„Хелоуин селфи“ - Конкурс на Intenzivno.com

Колко креативни може да бъдете? Бихме искали да разберем. Затова участвайте в нашия конкурс „Хелоуин селфи“ от 26 октомври до 2 ноември 2016 г.

За да спечелите „Мистериозната награда“ в нашия конкурс „Хелоуин селфи“, изпълнете следните условия:

1. Облечете си костюм за Хелоуин или просто се гримирайте по подходящ за страшния празник начин. 

2. Направете си селфи.

3. Качете го на Фейсбук страницата на Intenzivno.com с хаштаг #IntenzivHalloween или го изпратете на имейл 070017550@intenzivno.com от 26 октомври до 2 ноември 2016 г., като оставите имената си.

Жури от любители на Хелоуин с прозвища: Конникът без глава, Дракула и Кървавата Мери, ще избере най-креативните селфита, които ще спечелят една от трите книги от любими автори на подходяща за Хелоуин тематика.

Може да изпращате повече от една снимка, но всяка нова снимка трябва да е абсолютно различна от предходната. Не е необходимо на снимката да се вижда лицето Ви. С изпращането на снимките си за конкурса Вие се съгласявате те да бъдат публикувани на нашия сайт и в социалните мрежи.

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Здравейте! Изключително съм доволна от обучението в Intenzivno.com! Аз съм от малък град и нямах възможност да посещавам уроци по английски език, затова реших да се обучавам онлайн. В началото бях доста скептично настроена относно този метод на учене и не знаех колко ще е ефикасен, но още след първия урок разбрах, че, може би, това е най-добрият начин в днешно време, защото се спестяват много средства и време, които са необходими на всички! Уроците са напълно реални в удобно време, което Вие може да определите и с предимството да учите в уюта на дома или офиса! Учителите в Intenzivno.com са професионалисти на високо ниво, изключително мили, обясняват всичко подробно, което е много важно за изучаването на нов език. Специални благодарности на учителката ни Деси Баръмова за търпението и разбирането, което прояви към нас. Вече приключихме ниво А1 и скоро започваме следващото, отново и благодарение на нея! Благодарности и на целия екип на сайта за прецизността и точността към клиентите. Продължавайте все така, желая Ви много успехи,а на тези от Вас, които все още имат някакви колебания и притеснения, ще кажа да продължат смело напред и да се запишат. Със сигурност ще останат доволни!!!

- Кремена Димитрова, Тутракан
Изключителни благодарности на екипа на Intenzivno.com и на Johnnie Walker Bulgaria за невероятната игра с наистина хубави, стойностни и нестандартни подаръци, които ще са в полза за цял живот! Много се радвам, че спечелих Индивидуален курс по избран от мен език! Intenzivno.com е една страхотна платформа за обучение с много предимства. Много сериозни и организирани професионалисти, събрани в този невероятен екип! Аз завърших успешно курс по Италиански език А1 с преподавател Владислава Петрова. Тя е един страхотен преподавател, много внимателна и търпелива, изключително организирана и сериозна. Много се радвам, че именно тя ми даде основата за изучаване на Италиански език и с удоволствие ще продължа обучението си при нея. Горещо препоръчвам на всички да използват иновативния начин на Intenzivno.com, защото владеенето на един език е едно богатство! Едно огромно БЛАГОДАРЯ и не забравяйте : "Keep Walking!"!!!

- Мариела Бобокова, София
Благодарение на Мерием усъвършенствах знанията си по турски език. Тя е един невероятен преподавател. С много разбиране и търпение, поднасяйки граматическия материал по най - достъпния начин ми помогна да допълня пропуските в знанията си. Много съм доволна и искам да изкажа своята благодарност към Вас и целия екип на Интензивно за човешкото отношение и разбиране. Имах невероятния късмет да бъда обучавана от професионалисти и да стана част, ако мога така да се изразя, от семейството на Интензивно. БЛАГОДАРЯ, че Ви има.

- Ваня Найденова, София

Всички мнения