За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

28.09.2016

„Изпробвай безплатно“ с Intenzivno.com - наградите

Вчера между 19.00 и 19.30 часа бяха изтеглени имената на петимата печеливши от играта „Изпробвай безплатно“ с Intenzivno.com. Благодарим на всички почти 100 души, които между 12 и 26 септември влязоха в безплатни тестови часове и така спечелиха правото да се конкурират за 10 безплатни индивидуални часа с учител или цял курс безплатно езиково обучение в група. Играта приключи, но не и възможността за безплатни тестови чаовес чрез опцията „Изпробвай безплатно“ в сайта ни intenzivno.com. Възползвайте се!

Късметлиите, които леката ръка на управителя и организатор на учебната дейност в Intenzivno.com Анелия Атанасова изтегли, са:

1. Анелия Кънчева от Самоков

2. Севдие Сюлейманова Хасан от Търговище

3. Радост Цонева от Приморско

4. Даниел Янев от Поморие

5. Радина Горанова от Сливен

Честито! Очаквайте да се свържем с Вас, за да уговорим обучението Ви!

За финал обещаваме, че това ще е първата от подобни игри. Затова следете ни!

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Здравейте ! Исках да подобря английският си и потърсих начин за това в интернет. Естествено,че резултати бяха много! Едни предлагаха онлайн тестове, други проверка на нивото, но ... в един от сайтовете освен, че имаше проверка и тестове, имаше и 7 дневен тестов период на онлайн обучение! Това беше Intenzivno.com! Направих си регистрация, същият ден имаше урок, чаках с нетърпение и любопитство какво точно е това онлайн обучение. Останах приятно изненадана и очарована от метода им на преподаване, от професионализма и приятелското отношение! Записах се естествено и не съжалявам! Обучението е достъпно и приятно, в удобно за мен време-с една дума ПРЕПОРЪЧВАМ ГО НА ВСЕКИ! Попаднах в "класа" на Рая Очипалска - невероятен професионалист, със страхотен подход (все пак сме на различна възраст) и готино чувство за хумор:). Благодаря Ви Intenzivno.com! Благодаря и на Анелия Атанасова, всеки знае колко е важно първото впечатление. С г-жа Атанасова премина 7 дневният ми тестов период, след тези 7 дни бях сигурна, че открих своя метод да подобря английският си! You are the BEST!

- Радка Кайрякова, Крумовград
Дълго време опитвах да се справя с английския език като използвах различни методи. Към Intenzivno.com бях насочена по препоръка на мои близки и не сбърках. Доволна съм и мога да кажа, че сега се чувствам много по-уверена. Благодаря на Деси Баръмова, нашата учителка, за проявената грижа и търпение. Почти приключвам ниво А1 и веднага продължавам А2. Искам да изкажа голямата си Благодарност на екипа, че се съобразиха с нашите желания за графика на групата. Мога спокойно да препоръчам този сайт и метод на обучение. Желая на всички още по-големи творчески успехи!

- Таня Василева, Сандански
Тази есен се наложи да започнем курс по Италиански език. В нашия град няма квалифицирани преподаватели. Със съпругата ми се записахме в online курс към Intenzivno.com. Ефекта е поразителен, супер интересно е и ни спестява много време, защото посещаваме курса от дома ни, а преподавателят се намира в Милано. Препоръчваме Intenzivno.com и на други наши познати и приятели.

- Яна и Георги, Добрич

Всички мнения