За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

12.02.2015

“Colorful” idioms

“feel blue” – means somebody to be disturbed and sad about something; 
 
значение:  тъжен съм
 
Example: After her pet dog died she was feeling blue for a long time, because she has lost a really 
 
good friend. 
 
След като любимото й куче почина тя дълго време страда, защото беше загубила добър 
 
приятел. 
 
“green with envy” – means to want desperately something that doesn’t belong to you
 
значение: да позеленееш от завист
 
Example: He made everybody green with envy by dancing with the prom queen all the evening. 
 
Той накара всички да позеленеят от завист, като танцуваше с кралицата на бала през цялата 
 
вечер. 
 
“see red”- means to fell very angry, furious about something; 
 
значение: бесен съм
 
Example: The only time I had seen red was when a boy was kicking a helpless dog. 
 
Единствения път, в който побеснях, беше като видях едно момче да рита безпомощно куче.
 
“yellow bellied” – means to be afraid, to be scared, to have no courage 
 
значение: страхливец
 
Example: He never was a yellow bellied, he would rather have a fight than run away. 
 
Той никога не е бил страхливец, по-скоро би се сбил, отколкото да избяга.
 
безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Преди време бях един объркан … дизайнер, който беше наясно с алгоритми, формули и програми, но съвсем объркан по отношение на английската граматика. Предпочитах да правя реклами за ултра претенциозни клиенти, отколкото да спрягам PPTense. За разкош бях инспирирана или направо казано притисната от настоящите си американски шефове, да изуча езика до прилично ниво. След обстойно до педантичност обследване на дистанционните оферти и на база на фактори като цена, време, начин, преподавател, контрол ..., избрах INTENZIVNO. Днес, благодарение на г-жа Снежана Цонкова мога да общувам с взискателните ми шефове доста свободно. Благодаря г-жо Цонкова и INTENZIVNO.com!

- Илина Станимирова, София
Онлайн обучението по английски език е добра алтернатива на стандартните курсове. Удобствата които предлага го правят по - предпочитан вариант имайки предвид натовареното ежедневие на курсистите. Аз работя и уча в университет едновремено, а уроците по английски имам възможност да взема у дома пред компютъра в реално време когато аз пожелая. Часовете наподобяват онези в училище, но в този случай е малко по-развлекателно и незадължаващо, като сам казвам от какво имам нужда. Преподавателя ми - Снежана Цонкова е внимателна и следи нивото ми и каквото ме интересува по предмета мога да попитам и да получа отговор. Препоръчвам Intenzivno.com на всички.

- Златин Райчев, Добрич
Здравейте, казвам се Бисерка Здравкова и завърших ниво А1 на италиански език в intenzivno.com. Избрах он - лайн вариант на обучение, защото често пътувам. По този начин където и да съм, мога да проведа часа си. Освен това, часовете се записват и ако се наложи да отсъствам, мога да прослушам записа в удобно време. Много съм доволна от начина на преподаване и вниманието, което се обръща на всеки курсист. Преподавателката Елвира Трикова е отличен професионалист, обяснява всичко подробно и отговаря на всички наши въпроси свързани с материала. За мен е важно и това, че всички 100 часа са със преподавател. Обучението в този вариант е лесно, удобно и приятно. Радвам се, че избрах intenzivno.com и продължавам с ниво А2. На всеки, който иска да научи език препоръчвам intenzivno.com, Опитайте, ще ви хареса!

- Бисерка Здравкова, Монтана

Всички мнения