За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

15.09.2014

Честит първи учебен ден!

Първият звънец днес ще върне глъчката там, където знанието е разменната монета за успех, а книгите са част от ежедневната ни премяна, там където откриваме приятели за винаги и духовните си родители. Училището! 
На тези, които за пръв път прекрачват училищния праг Intenzivno.com пожелава - там да намерят най-верните приятели, най-сърцатите учители и най-голямото богатство - знанието. На по-големите им каки и батковци пожелаваме тази учебна година в морето от уроци да успеят да преоткриват себе си, достигайки нови, мечтани и немечтани цели. На учителите желаем да не спират да търсят и намират свежи вдъхновения, да променят себе си според динамиката на времето, в което живеем, но и да успяват да съхранят и предават вечните ценности, придавайки отново и отново смисъл на класическото "Който се учи, той ще сполучи"!

Intenzivno.com поздравява всички ученици и учители с 15 септември и им пожелава успешна и ползотворна учебна 2014-2015 г.!

 

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Здравейте, казвам се Петя Гавраилова. От много време се опитвах да науча английски език. Ходила съм на различни курсове и при много преподаватели, но резултата не беше добър. Часовете минаваха като говорехме основно на български и попълвахме думи. След като намерих онлайн обучението в Intenzivno.com нещата за мен се промениха. Преподавателите са стриктни, отговорни, коректни и уроците се водят изцяло на чуждия език, като всичко се обяснява подробно с много примери и упражнения. Предоставят се добри учебни материали и постоянно има онлайн връзка с преподавателя. Учебните часове са в удобно за мене време и мога да провеждам урока дори, когато съм извън града и пътувам. Има запис на всички преподавани уроци по време на обучението и аудио текстове за прослушване, както и допълнителни упражнения качени в сайта. Благодаря на екипа на Intenzivno.com за добрия вариант на обучение и професионалните преподаватели.

- Петя Гавраилова, Габрово
Дълго време опитвах да се справя с английския език като използвах различни методи. Към Intenzivno.com бях насочена по препоръка на мои близки и не сбърках. Доволна съм и мога да кажа, че сега се чувствам много по-уверена. Благодаря на Деси Баръмова, нашата учителка, за проявената грижа и търпение. Почти приключвам ниво А1 и веднага продължавам А2. Искам да изкажа голямата си Благодарност на екипа, че се съобразиха с нашите желания за графика на групата. Мога спокойно да препоръчам този сайт и метод на обучение. Желая на всички още по-големи творчески успехи!

- Таня Василева, Сандански
Онлайн обучението по английски език е добра алтернатива на стандартните курсове. Удобствата които предлага го правят по - предпочитан вариант имайки предвид натовареното ежедневие на курсистите. Аз работя и уча в университет едновремено, а уроците по английски имам възможност да взема у дома пред компютъра в реално време когато аз пожелая. Часовете наподобяват онези в училище, но в този случай е малко по-развлекателно и незадължаващо, като сам казвам от какво имам нужда. Преподавателя ми - Снежана Цонкова е внимателна и следи нивото ми и каквото ме интересува по предмета мога да попитам и да получа отговор. Препоръчвам Intenzivno.com на всички.

- Златин Райчев, Добрич

Всички мнения