За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

07.05.2012

Теглене на томболата - 07 Май.

 В понеделник (07 май) вечерта, в присъствието на клиентите Яна Кордова от София, Людмил Чакъров от Хасково и Цветомила Радева от Варна беше изтеглен печелившия от томболата между тези клиенти, които са посетили поне 2 безплатни часа от тестовите ни уроци.

 

От общо 26 участника, печелившия е: 3 Светла Пенкова от София. Честито на печелившата.

Ето и участниците:

1 Кика Генова Ст. Загора
2 Рачо Митев Пловдив
3 Светла Пенкова София
4 Здравка Илиева Гоце Делчев
5 Снежина Милкова София
6 Соня Даниелова Плевен
7 Анита Генева Шумен
8 Иванка Пламенова Елхово
9 Богдан Малинов Перник
10 Людмил Чакъров Хасково
11 Николинка Бонева -
12 Павлина Георгиева Ст. Загора
13 Златина Крумова -
14 Христина Кочева Свищов
15 Боянка Стойнева Лондон
16 Мария Енчева Ямбол
17 Полина Папазова София
18 Веселина Стоянова Батановци
19 Яна Кордова София
20 Ели Каменова София
21 Ася Кацарска В. Търново
22 Ангелина Ангелова Русе
23 Мария Цветанова Варна
24 Гергана Дамянова Враца
25 Мариян Христов Варна
26 Селена Самуилова Габрово

 

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Здравейте ! Исках да подобря английският си и потърсих начин за това в интернет. Естествено,че резултати бяха много! Едни предлагаха онлайн тестове, други проверка на нивото, но ... в един от сайтовете освен, че имаше проверка и тестове, имаше и 7 дневен тестов период на онлайн обучение! Това беше Intenzivno.com! Направих си регистрация, същият ден имаше урок, чаках с нетърпение и любопитство какво точно е това онлайн обучение. Останах приятно изненадана и очарована от метода им на преподаване, от професионализма и приятелското отношение! Записах се естествено и не съжалявам! Обучението е достъпно и приятно, в удобно за мен време-с една дума ПРЕПОРЪЧВАМ ГО НА ВСЕКИ! Попаднах в "класа" на Рая Очипалска - невероятен професионалист, със страхотен подход (все пак сме на различна възраст) и готино чувство за хумор:). Благодаря Ви Intenzivno.com! Благодаря и на Анелия Атанасова, всеки знае колко е важно първото впечатление. С г-жа Атанасова премина 7 дневният ми тестов период, след тези 7 дни бях сигурна, че открих своя метод да подобря английският си! You are the BEST!

- Радка Кайрякова, Крумовград
Здравейте, Kазвам се Ваня Иванова и от една година съм в Германия. Дойдох тук без да зная и азбуката дори, след много лутане и опити за изучаването на този доста труден (поне за мен) език попаднах на страницата на Интензивно. На шега се записах на пробния безплатен курс и за моя най-голяма изненада открих, че тук се отнасят много сериозно към изучаването на езика. Записах се и вече завърших А1, сега продължавам А2, защото тук намерих точно това от което се нуждае всеки един решил да изучава език!!! Искам да изкажа моите най-искрени благодарности към екипа на Intenzivno.com. На Нашата преподавателка Соня Милева и на нейните колежки Екатерина Квинот и Светла Ненова едно голямо БЛАГОДАРЯ за търпението и отзивчивостта, за метода им на работа със всеки един от нас във виртуалната класна стая, макар че бяхме група те отделяха необходимото време и подход за всеки от нас. С ръка на сърце казвам - взискателни, но в същото време и много мили и внимателни! Перфектна методика!!! Ако трябва с една дума да се изразя бих казала: ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ !!! Продължавайте все така !

- Ваня Иванова, Германия
Здравейте, искам да благодаря на целия екип на Intenzivno.com за професионалното обучение, което предоставяте. Бях се отчаяла, че езиците не ми се отдават и няма да успея да говоря спокойно на английски. Вие и г-жа Иванчева ми върнахте увереността, че мога да се справя и смело продължавам напред със следващо ниво. Не съм вярвала колко удобно за мен ще бъде обучението да бъде онлайн с помощта на лесната за работа платформа, защото преди да Ви срещна, не вярвах, че провеждането на онлайн обучение може да е ефективно Сърдечни благодарности за търпението, отзивчивостта и приятелското отношение. Страхотни сте, продължавайте все така.

- Веска Тодорова, София

Всички мнения