За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

07.05.2012

Теглене на томболата - 07 Май.

 В понеделник (07 май) вечерта, в присъствието на клиентите Яна Кордова от София, Людмил Чакъров от Хасково и Цветомила Радева от Варна беше изтеглен печелившия от томболата между тези клиенти, които са посетили поне 2 безплатни часа от тестовите ни уроци.

 

От общо 26 участника, печелившия е: 3 Светла Пенкова от София. Честито на печелившата.

Ето и участниците:

1 Кика Генова Ст. Загора
2 Рачо Митев Пловдив
3 Светла Пенкова София
4 Здравка Илиева Гоце Делчев
5 Снежина Милкова София
6 Соня Даниелова Плевен
7 Анита Генева Шумен
8 Иванка Пламенова Елхово
9 Богдан Малинов Перник
10 Людмил Чакъров Хасково
11 Николинка Бонева -
12 Павлина Георгиева Ст. Загора
13 Златина Крумова -
14 Христина Кочева Свищов
15 Боянка Стойнева Лондон
16 Мария Енчева Ямбол
17 Полина Папазова София
18 Веселина Стоянова Батановци
19 Яна Кордова София
20 Ели Каменова София
21 Ася Кацарска В. Търново
22 Ангелина Ангелова Русе
23 Мария Цветанова Варна
24 Гергана Дамянова Враца
25 Мариян Христов Варна
26 Селена Самуилова Габрово

 

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Предложеното обучение е добре организирано и представено по достъпен начин. Преподавателката Светла Ненова е много добър професионалист. Възможността за достъп и след завършване на курса за преглед на пропуснати уроци, е още един плюс. Мисля, че това е една допълнителна много добра алтернатива за обучаваните. Благодаря, че сте съумяли да изградите тази стройна система и да я развивате и усъвършенствате във времето. Горещо ви препоръчвам на бъдещи и колебаещи се желаещи да изучават чужд език. Бъдещи потребители на предлаганите услуги, опитайте и се убедете сами в ефективността и миговете на приятни емоции и няма да съжалявате за предизвикателството да учите чужд език с Intenzivno.com. Благодаря ви за предоставената възможност за обучение на по-широк кръг от хора и за качественото преподаване. Пожелавам ви много творческо вдъхновение, бъдещи успешни проекти и професионално удовлетворение.

- Елена Стоянова, Севлиево
Аз избрах Intenzivno.com тъй като предлагат в удобно за мен време уроци и начина на провеждане на часовете е изклиючително инновативен и интересен. Тъй като работата ми изисква много пътуване, сайта ми дава възможност да уча език от всяко място с достъп до интернет: така спестявам много време и усилия. Преподавателката по немски - Светла Ненова има изключително професионален и ефективен метод на обучение. Препоръчвам сайта за всеки който би желал да учи език по интерактивен и различен начин.Пожелавам на целия екип много успехи.

- Силвия Димитрова, гр. Вроцлав - Полша
Искам да благодаря на целия екип на интензивно и най-вече на Lehrerin Eкатерина Kвинот . За мен тя е един невероятен преподавател разбиращ от дидактика. Немския език е труден, а немската граматика изисква много обяснения които тя ни даваше. Кристално ни изясняваше употребата на падежите, кое е пряко и непряко допълнение и още много други неща преди да можем да кажем и едно просто изречение. Винаги проявяваше невероятно внимание и отделяше необходимото за всеки от нас време. Перфектна методика....давам висока оценка за начина по който провежда часовете си. С положителното си отношение стимулира желанието за изучаване на езика. Отново бих избрала Интензивно.ком.

- Катя Христова, Швейцария

Всички мнения