За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

24.04.2012

Теглене на ежеседмичната томбола - 23 Април.

 В понеделник вечерта, в присъствието на двама наши клиенти - Здравка Илиева от Гоце Делчев и Венцислава Асенова от София беше изтеглен печелившия от томболата между тези клиенти, които посетиха минимум 2 безплатни часа от тестовите ни часове.

От общо 22-ма участника, печелившия номер е 14 - Елица Бориславова от София.

Ето и участниците:

 

1 Вили Хаджийска Хасково
2 Невена Динева Благоевград
3 Славчо Чакъров София
4 Кирил Георгиев София
5 Трендафил Атанасов Пловдив
6 Чавдар Асенов Плевен
7 Биляна Перлова Бургас
8 Теодора Станчева Самоков
9 Лора Воденичарова  
10 Ивелина Иларионова София
11 Мария Стойчева Монтана
12 Петър Иванов В. Търново
13 Анелия Павлова Варна
14 Елица Бориславова София
15 Донка Чобанова Пловдив
16 Сали Алиева Кърджали
17 Иван Станев Сливен
18 Миглена Дечева Патра, Гърция
19 Юлия Соколова Русе
20 Надя Гергова София
21 Стефанка Вълова София
22 Екатерина Анастаскова София

 


 

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Дълго време опитвах да се справя с английския език като използвах различни методи. Към Intenzivno.com бях насочена по препоръка на мои близки и не сбърках. Доволна съм и мога да кажа, че сега се чувствам много по-уверена. Благодаря на Деси Баръмова, нашата учителка, за проявената грижа и търпение. Почти приключвам ниво А1 и веднага продължавам А2. Искам да изкажа голямата си Благодарност на екипа, че се съобразиха с нашите желания за графика на групата. Мога спокойно да препоръчам този сайт и метод на обучение. Желая на всички още по-големи творчески успехи!

- Таня Василева, Сандански
Настоящата препоръка се дава на Intenzivno.com в уверение на това, че в качеството си на портал, предлагащ дистанционно чуждоезиково обучение, изпълни коректно поетите ангажименти за обучение на служителите на Търговско представителство LG Electronics Magyar Kft. В рамките на проведеното обучение от страна на обучаващите бяха използвани модерни интерактивни техники за представяне на материала, специфично ноу-хау за проверка на знанията и контрол на самоподготовката, както и инструменти на световно ниво за подготовка на курсистите за изпити за сертифициране по европейската езикова рамка. По време на проведените обучения, от страна на служителите бяха натрупани допълнителни знания и опит, които се отразиха веднага на бързината и качеството на комукация, както и на увереността на служителите в техните възможности. В допълнение сме изключително удовлетворени от подхода към нашата компания, постоянната обратна връзка с цел поддържане знанията на служителите, както и многото предложения за подобрение на бизнес комуникацията с нашите чуждоезични партньори и колеги. Изцяло препоръчваме програмите на Intenzivno.com като считаме, че те са много подходящи за ритъма на работа на съвременните фирми и предлагат гъвкавост, която не прекъсва изпълнението на ежедневните задачи.

- LG Electronics, София
Здравейте, казвам се Валентина. Преди година и половина имах възможността да замина в чужбина със семейството си. Не говорих немски език и това за мен беше голям проблем. Ровейки хаотично в интернет попаднах на Intenzivno.com и предоставяха възможност за безплатен тестов урок. Завърших вече две нива и смятам да продължа, защото получавам точно това, което очаквам и това което ми е нужно за усвояването на езика. Искам да благодаря на екипа на Интензивно и на госпожа Квинот, за търпението, за отзивчивостта и приятелското отношение към всеки един курсист. БЛАГОДАРЯ!

- Валентина Сотирова, Германия

Всички мнения