За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

18.12.2014

Семейно Коледно бинго

Коледните празници са времето, в което прекарваме повече време с най-близките си. Често идеите за пълноценно изпълване на времето се изчерпват бързо. Ние ще Ви помогнем с няколко полезни идеи. Ето и първата от тях - КОЛЕДНО БИНГО.
Правилата са аналогични без хазартния елемент, разбира се. Можете да го замените със сладка награда в унисон с празниците.
Изтеглете файла. Изрежете бинго- картите. Направете същото и със символите от последната страница.Сложете ги в една купа. Определете кой ще ръководи тегленето. Раздайте бинго- картите ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ!
Ако желаете може да включите и елемент на учене в забавлението като назовавате символите на английски език:
Angel /eindʒəl/ ангел
Candy cane /kændikein/ захарна пръчка
Christmas decoration/ ornaments (green/red) /dekəreiʃən/ коледно украшеное
Christmas lights /krismas lait/ коледни лампичкаи
Christmas tree/krismastri: / елха
Christmas wreath /ri:θ/ коледен венец
Dwarf /dwɔ:f/ джудже
Gingerbread (boy/girl) /dʒindʒəbred/ джинджифилова сладка
Holly /hɔli/ бодлива зеленика
North pole /nɔ:θpoul/ северен полюс
Owl / aul/ сова
Penguin with hat and mittens /peŋgwinwiðhætændmitn / пингвин с шапка и ръкавици с един пръст
Penguin with reindeer antlers / peŋgwinwiðreindiəæntlə/ пингвин с еленови рога
Reindeer /reindiə/ елен
Santa Claus /sæntə/Дядо Коледа
Santa’s sleigh /sæntə s slei/ шейната на Дядо Коледа
Snowflake /snoufleik/ снежинка
Star /sta:/ звезда
Stoking /stɔkiŋ/ чорап за подаръци

 

 
 
dowload free bingo 

 

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Искам да благодаря на целия екип на интензивно и най-вече на Lehrerin Eкатерина Kвинот . За мен тя е един невероятен преподавател разбиращ от дидактика. Немския език е труден, а немската граматика изисква много обяснения които тя ни даваше. Кристално ни изясняваше употребата на падежите, кое е пряко и непряко допълнение и още много други неща преди да можем да кажем и едно просто изречение. Винаги проявяваше невероятно внимание и отделяше необходимото за всеки от нас време. Перфектна методика....давам висока оценка за начина по който провежда часовете си. С положителното си отношение стимулира желанието за изучаване на езика. Отново бих избрала Интензивно.ком.

- Катя Христова, Швейцария
Настоящата референция се дава на Интензивно.ком в уверение на това, че изпълни коректно провеждането на дългосрочни чуждоезикови онлайн обучения за служителите от администрацията на Изпълнителна агенция по сортоизпитване, апробация и семеконтрол /ИАСАС/. Договорените услуги бяха възложени в изпълнение на сключен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № А13-22-15/11.04.2014 г. по Оперативна програма „Административен капацитет“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд, приоритетна ос ІІ „Управление на човешките ресурси”, подприоритет 2.2. „Компетентна и ефективна държавна администрация”. Обучението включваше провеждането на 66 бр. обучения по английски език и 12 бр. обучения по немски език с продължителност 150 уч. часа всяко. и се проведе в периода от 26.05.2014 г. до 10.12.2014г. Провеждането на дългосрочните чуждоезикови онлайн обучения по английски и немски език беше извършено прецизно и отговорно с изключителна отзивчивост, което осигури високо качество на проведените обучения. Онлайн обученията развиха езиковите компетенции на служителите в агенцията за предоставяне на по-качествени административни услуги, като самите обучаеми изразиха висока степен на удовлетвореност от качеството на проведените обучения. Обученията бяха съобразени с езиковата подготовка и професионални компетенции на обучаваните служители, а провеждането на уроците в интерактивна класна стая насърчи активното участие на служителите, без това да затрудни или възпрепятства работния процес. Преподавателите бяха професионалисти и ние сме изключително впечатлени и доволни от тяхната работа. По време на изпълнението на договора всички дейности бяха извършени с висок професионализъм и изпълнени в срока на договора. Онлайн платформата работеше стабилно и винаги, когато сме искали техническо съдействие, получавахме такова незабавно. Постигнатите резултати по време на съвместната ни дейност с екипа на Интензивно.ком ни дават основание да дадем висока оценка за услугите на фирмата и да я препоръчаме като коректен бизнес партньор в предоставянето на онлайн чуждоезиково обучение.

- Изпълнителна агенция по сортоизпитване, апробация и семеконтрол
Сайта Интензивно.ком, е сайт даващ знания от най-прецизните и добри преподаватели. Влизайки в сайта аз лично, бях заинтересован като всяко младо момче жадуващо и копнеещо да разбера какво представлява сайта. Аз лично си направих регистрация и се абонирах за безплатния седем дневен пробен период по Английски език. Когато влязох в сайта бях посрещнат от един жизнерадостен човек и преподавател който ми даде информацията от която имах нужда. От този ден в който посетих сайта и до днес уча с интензивно точка ком. В нашия град трудно се намират преподаватели с подходящата квалификация. През първите един-два часа се чувствах странно във виртуалната класна стая, но след това вече не виждам никаква разлика с обикновената класна стая. Препоръчвам обучението на моите връстници и приятели: не се колебайте а започнете своето обучение с Intenzivno.com !!! Поздрави: Красимир Йорданов

- Красимир Йорданов, гр. Димово

Всички мнения