За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

18.12.2014

Семейно Коледно бинго

Коледните празници са времето, в което прекарваме повече време с най-близките си. Често идеите за пълноценно изпълване на времето се изчерпват бързо. Ние ще Ви помогнем с няколко полезни идеи. Ето и първата от тях - КОЛЕДНО БИНГО.
Правилата са аналогични без хазартния елемент, разбира се. Можете да го замените със сладка награда в унисон с празниците.
Изтеглете файла. Изрежете бинго- картите. Направете същото и със символите от последната страница.Сложете ги в една купа. Определете кой ще ръководи тегленето. Раздайте бинго- картите ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ!
Ако желаете може да включите и елемент на учене в забавлението като назовавате символите на английски език:
Angel /eindʒəl/ ангел
Candy cane /kændikein/ захарна пръчка
Christmas decoration/ ornaments (green/red) /dekəreiʃən/ коледно украшеное
Christmas lights /krismas lait/ коледни лампичкаи
Christmas tree/krismastri: / елха
Christmas wreath /ri:θ/ коледен венец
Dwarf /dwɔ:f/ джудже
Gingerbread (boy/girl) /dʒindʒəbred/ джинджифилова сладка
Holly /hɔli/ бодлива зеленика
North pole /nɔ:θpoul/ северен полюс
Owl / aul/ сова
Penguin with hat and mittens /peŋgwinwiðhætændmitn / пингвин с шапка и ръкавици с един пръст
Penguin with reindeer antlers / peŋgwinwiðreindiəæntlə/ пингвин с еленови рога
Reindeer /reindiə/ елен
Santa Claus /sæntə/Дядо Коледа
Santa’s sleigh /sæntə s slei/ шейната на Дядо Коледа
Snowflake /snoufleik/ снежинка
Star /sta:/ звезда
Stoking /stɔkiŋ/ чорап за подаръци

 

 
 
dowload free bingo 

 

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Здравейте, искам да благодаря на целия екип на Intenzivno.com за професионалното обучение, което предоставяте. Бях се отчаяла, че езиците не ми се отдават и няма да успея да говоря спокойно на английски. Вие и г-жа Иванчева ми върнахте увереността, че мога да се справя и смело продължавам напред със следващо ниво. Не съм вярвала колко удобно за мен ще бъде обучението да бъде онлайн с помощта на лесната за работа платформа, защото преди да Ви срещна, не вярвах, че провеждането на онлайн обучение може да е ефективно Сърдечни благодарности за търпението, отзивчивостта и приятелското отношение. Страхотни сте, продължавайте все така.

- Веска Тодорова, София
Здравейте, Kазвам се Ваня Иванова и от една година съм в Германия. Дойдох тук без да зная и азбуката дори, след много лутане и опити за изучаването на този доста труден (поне за мен) език попаднах на страницата на Интензивно. На шега се записах на пробния безплатен курс и за моя най-голяма изненада открих, че тук се отнасят много сериозно към изучаването на езика. Записах се и вече завърших А1, сега продължавам А2, защото тук намерих точно това от което се нуждае всеки един решил да изучава език!!! Искам да изкажа моите най-искрени благодарности към екипа на Intenzivno.com. На Нашата преподавателка Соня Милева и на нейните колежки Екатерина Квинот и Светла Ненова едно голямо БЛАГОДАРЯ за търпението и отзивчивостта, за метода им на работа със всеки един от нас във виртуалната класна стая, макар че бяхме група те отделяха необходимото време и подход за всеки от нас. С ръка на сърце казвам - взискателни, но в същото време и много мили и внимателни! Перфектна методика!!! Ако трябва с една дума да се изразя бих казала: ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ !!! Продължавайте все така !

- Ваня Иванова, Германия
Здравейте ! Исках да подобря английският си и потърсих начин за това в интернет. Естествено,че резултати бяха много! Едни предлагаха онлайн тестове, други проверка на нивото, но ... в един от сайтовете освен, че имаше проверка и тестове, имаше и 7 дневен тестов период на онлайн обучение! Това беше Intenzivno.com! Направих си регистрация, същият ден имаше урок, чаках с нетърпение и любопитство какво точно е това онлайн обучение. Останах приятно изненадана и очарована от метода им на преподаване, от професионализма и приятелското отношение! Записах се естествено и не съжалявам! Обучението е достъпно и приятно, в удобно за мен време-с една дума ПРЕПОРЪЧВАМ ГО НА ВСЕКИ! Попаднах в "класа" на Рая Очипалска - невероятен професионалист, със страхотен подход (все пак сме на различна възраст) и готино чувство за хумор:). Благодаря Ви Intenzivno.com! Благодаря и на Анелия Атанасова, всеки знае колко е важно първото впечатление. С г-жа Атанасова премина 7 дневният ми тестов период, след тези 7 дни бях сигурна, че открих своя метод да подобря английският си! You are the BEST!

- Радка Кайрякова, Крумовград

Всички мнения