За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

17.12.2020

Сава Драгнев – актьор и преподавател

 

За скромните си години, Сава Драгнев може да се похвали със завиден  опит в преподаването. Към днешна дата има над 50 ученика, които се обучават в сферата на актьорското майсторство на живо и онлайн.

Сава Драгнев е роден на 3-ти декември 1995г, в гр. Русе. Завършва специалност „Актьорство за драматичен театър“ в класа на проф. Надежда Сейкова. От 2017 г. е част от колектива на театър “Любомир Кабакчиев”, гр. Казанлък, като често може бъде видян на сцена в София, Пловдив или Варна.

Днес Сава Драгнев играе в спектаклите "Том, Дик и Хари” (в ролята на Том), “Заговорът на Калигула” (в ролята на Калигула), “Ромео и Жулиета” (в ролята на Ромео), както и в постановките “Самодива”, “Нощта преди Албена” и “Сън в лятна нощ”.

За себе си споделя, че е човек, който обича развитието, търси нови форми, преживявания и знания ежедневно, и цени театралното изкуство, защото именно то му предлага голяма свобода в откриването на нови светове.

Първата школа за актьорско майсторство, с която Сава стартира преподавателска дейност е с локация - гр. София, впоследствие реализира Актьорска школа за възрастни в гр. Казанлък, като и двете се радват на значителен и сериозен интерес.

Можете да откриете Сава в социалните мрежи Фейбук и Инстаграм.

www.facebook.com/SavaDragnevAcademy

www.instagram.com/savadragnevacademy

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Аз избрах Intenzivno.com тъй като предлагат в удобно за мен време уроци и начина на провеждане на часовете е изклиючително инновативен и интересен. Тъй като работата ми изисква много пътуване, сайта ми дава възможност да уча език от всяко място с достъп до интернет: така спестявам много време и усилия. Преподавателката по немски - Светла Ненова има изключително професионален и ефективен метод на обучение. Препоръчвам сайта за всеки който би желал да учи език по интерактивен и различен начин.Пожелавам на целия екип много успехи.

- Силвия Димитрова, гр. Вроцлав - Полша
Здравейте ! Исках да подобря английският си и потърсих начин за това в интернет. Естествено,че резултати бяха много! Едни предлагаха онлайн тестове, други проверка на нивото, но ... в един от сайтовете освен, че имаше проверка и тестове, имаше и 7 дневен тестов период на онлайн обучение! Това беше Intenzivno.com! Направих си регистрация, същият ден имаше урок, чаках с нетърпение и любопитство какво точно е това онлайн обучение. Останах приятно изненадана и очарована от метода им на преподаване, от професионализма и приятелското отношение! Записах се естествено и не съжалявам! Обучението е достъпно и приятно, в удобно за мен време-с една дума ПРЕПОРЪЧВАМ ГО НА ВСЕКИ! Попаднах в "класа" на Рая Очипалска - невероятен професионалист, със страхотен подход (все пак сме на различна възраст) и готино чувство за хумор:). Благодаря Ви Intenzivno.com! Благодаря и на Анелия Атанасова, всеки знае колко е важно първото впечатление. С г-жа Атанасова премина 7 дневният ми тестов период, след тези 7 дни бях сигурна, че открих своя метод да подобря английският си! You are the BEST!

- Радка Кайрякова, Крумовград
Дълго време опитвах да се справя с английския език като използвах различни методи. Към Intenzivno.com бях насочена по препоръка на мои близки и не сбърках. Доволна съм и мога да кажа, че сега се чувствам много по-уверена. Благодаря на Деси Баръмова, нашата учителка, за проявената грижа и търпение. Почти приключвам ниво А1 и веднага продължавам А2. Искам да изкажа голямата си Благодарност на екипа, че се съобразиха с нашите желания за графика на групата. Мога спокойно да препоръчам този сайт и метод на обучение. Желая на всички още по-големи творчески успехи!

- Таня Василева, Сандански

Всички мнения