За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

17.12.2020

Сава Драгнев – актьор и преподавател

 

За скромните си години, Сава Драгнев може да се похвали със завиден  опит в преподаването. Към днешна дата има над 50 ученика, които се обучават в сферата на актьорското майсторство на живо и онлайн.

Сава Драгнев е роден на 3-ти декември 1995г, в гр. Русе. Завършва специалност „Актьорство за драматичен театър“ в класа на проф. Надежда Сейкова. От 2017 г. е част от колектива на театър “Любомир Кабакчиев”, гр. Казанлък, като често може бъде видян на сцена в София, Пловдив или Варна.

Днес Сава Драгнев играе в спектаклите "Том, Дик и Хари” (в ролята на Том), “Заговорът на Калигула” (в ролята на Калигула), “Ромео и Жулиета” (в ролята на Ромео), както и в постановките “Самодива”, “Нощта преди Албена” и “Сън в лятна нощ”.

За себе си споделя, че е човек, който обича развитието, търси нови форми, преживявания и знания ежедневно, и цени театралното изкуство, защото именно то му предлага голяма свобода в откриването на нови светове.

Първата школа за актьорско майсторство, с която Сава стартира преподавателска дейност е с локация - гр. София, впоследствие реализира Актьорска школа за възрастни в гр. Казанлък, като и двете се радват на значителен и сериозен интерес.

Можете да откриете Сава в социалните мрежи Фейбук и Инстаграм.

www.facebook.com/SavaDragnevAcademy

www.instagram.com/savadragnevacademy

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Ние сме семейство Василеви. Искрено и лично споделяме нашите чудесни впечатления от Intenzivno.com. Изучаването на чужд език е свързано с желание, възможност и време. Ние сме доста ангажирани хора в професионално отношение, а за "свободно време" просто не остава време. Сърфирайки през необятното пространство на интернет напълно случайно попаднахме на този прекрасен сайт за изучаване на чужди езици. Спокойно можем да кажем, че се почувствахме спасени. Още с първите стъпки разбрахме силата и възможността, която Intenzivno.com ни предлага да продължим напред към разширяването и намирането на нови знания. Часовете ни по английски език протичат приятно и забавно, обяснява се много добре и разбрано, като се обръща внимание на всеки един от нас. Голямото предимство е, че часовете се провеждат в удобно за нас време и естествено - място. Благодарим на екипа на Intenzivno.com за предоставената ни възможност да осъществим една своя мечта. Специално искаме да благодарим на Рени Георгиева за нейното невероятно търпение и изключително отношение към нас, за предоставените допълнителни материали и нестандартен подход в обучението. Ние вече сме тук и всеки от Вас, който е жаден за знания да заповяда в нашия оазис Intenzivno.com.

- Мариана и Георги Василеви, Раднево
Сайта Интензивно.ком, е сайт даващ знания от най-прецизните и добри преподаватели. Влизайки в сайта аз лично, бях заинтересован като всяко младо момче жадуващо и копнеещо да разбера какво представлява сайта. Аз лично си направих регистрация и се абонирах за безплатния седем дневен пробен период по Английски език. Когато влязох в сайта бях посрещнат от един жизнерадостен човек и преподавател който ми даде информацията от която имах нужда. От този ден в който посетих сайта и до днес уча с интензивно точка ком. В нашия град трудно се намират преподаватели с подходящата квалификация. През първите един-два часа се чувствах странно във виртуалната класна стая, но след това вече не виждам никаква разлика с обикновената класна стая. Препоръчвам обучението на моите връстници и приятели: не се колебайте а започнете своето обучение с Intenzivno.com !!! Поздрави: Красимир Йорданов

- Красимир Йорданов, гр. Димово
Здравейте! Изключително съм доволна от обучението в Intenzivno.com! Аз съм от малък град и нямах възможност да посещавам уроци по английски език, затова реших да се обучавам онлайн. В началото бях доста скептично настроена относно този метод на учене и не знаех колко ще е ефикасен, но още след първия урок разбрах, че, може би, това е най-добрият начин в днешно време, защото се спестяват много средства и време, които са необходими на всички! Уроците са напълно реални в удобно време, което Вие може да определите и с предимството да учите в уюта на дома или офиса! Учителите в Intenzivno.com са професионалисти на високо ниво, изключително мили, обясняват всичко подробно, което е много важно за изучаването на нов език. Специални благодарности на учителката ни Деси Баръмова за търпението и разбирането, което прояви към нас. Вече приключихме ниво А1 и скоро започваме следващото, отново и благодарение на нея! Благодарности и на целия екип на сайта за прецизността и точността към клиентите. Продължавайте все така, желая Ви много успехи,а на тези от Вас, които все още имат някакви колебания и притеснения, ще кажа да продължат смело напред и да се запишат. Със сигурност ще останат доволни!!!

- Кремена Димитрова, Тутракан

Всички мнения