За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

17.12.2020

Сава Драгнев – актьор и преподавател

 

За скромните си години, Сава Драгнев може да се похвали със завиден  опит в преподаването. Към днешна дата има над 50 ученика, които се обучават в сферата на актьорското майсторство на живо и онлайн.

Сава Драгнев е роден на 3-ти декември 1995г, в гр. Русе. Завършва специалност „Актьорство за драматичен театър“ в класа на проф. Надежда Сейкова. От 2017 г. е част от колектива на театър “Любомир Кабакчиев”, гр. Казанлък, като често може бъде видян на сцена в София, Пловдив или Варна.

Днес Сава Драгнев играе в спектаклите "Том, Дик и Хари” (в ролята на Том), “Заговорът на Калигула” (в ролята на Калигула), “Ромео и Жулиета” (в ролята на Ромео), както и в постановките “Самодива”, “Нощта преди Албена” и “Сън в лятна нощ”.

За себе си споделя, че е човек, който обича развитието, търси нови форми, преживявания и знания ежедневно, и цени театралното изкуство, защото именно то му предлага голяма свобода в откриването на нови светове.

Първата школа за актьорско майсторство, с която Сава стартира преподавателска дейност е с локация - гр. София, впоследствие реализира Актьорска школа за възрастни в гр. Казанлък, като и двете се радват на значителен и сериозен интерес.

Можете да откриете Сава в социалните мрежи Фейбук и Инстаграм.

www.facebook.com/SavaDragnevAcademy

www.instagram.com/savadragnevacademy

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Здравейте! Казвам се Даниела Кънева от град Троян. От много време желаех да уча немски език, но за съжаление в нашия град не се правят такива курсове. Възползвах се от възможността за едноседмично изпробване, която дава вашият сайт. Допадна ми, а и удовлетворяваше всички мои изисквания, а именно – в удобно за мен време, запис на уроците, предоставяне на добри учебни материали и възможност за жива връзка с преподавателя. Изкарах първо ниво и ми предстои да се запиша за второ ниво на немски език. Искам да Ви поздравя за професионализма на вашия екип. За идеята и възможността, която дава сайта, човек да може да учи език от дома си, и то при удобно за него време. За живата виртуална връзка с нашият учител и другите учащи се в групата. Отправям лична да благодарност към моята учителка по немски Светла Ненова за проявеното търпение, за неуморното и изключително добро преподаване. На целият екип да им благодаря, за това че създадохте този сайт и давате възможността и свободата на тези които искат да учат език да го осъществят. А на тези които искат да научат избрания от тях език да се възползват от възможностите които им предлага intenzivno.com. Бъдете живи и здрави!

- Даниела Кънева, Троян
Здравейте, казвам се Петя Гавраилова. От много време се опитвах да науча английски език. Ходила съм на различни курсове и при много преподаватели, но резултата не беше добър. Часовете минаваха като говорехме основно на български и попълвахме думи. След като намерих онлайн обучението в Intenzivno.com нещата за мен се промениха. Преподавателите са стриктни, отговорни, коректни и уроците се водят изцяло на чуждия език, като всичко се обяснява подробно с много примери и упражнения. Предоставят се добри учебни материали и постоянно има онлайн връзка с преподавателя. Учебните часове са в удобно за мене време и мога да провеждам урока дори, когато съм извън града и пътувам. Има запис на всички преподавани уроци по време на обучението и аудио текстове за прослушване, както и допълнителни упражнения качени в сайта. Благодаря на екипа на Intenzivno.com за добрия вариант на обучение и професионалните преподаватели.

- Петя Гавраилова, Габрово
Здравейте! Изключително съм доволна от обучението в Intenzivno.com! Аз съм от малък град и нямах възможност да посещавам уроци по английски език, затова реших да се обучавам онлайн. В началото бях доста скептично настроена относно този метод на учене и не знаех колко ще е ефикасен, но още след първия урок разбрах, че, може би, това е най-добрият начин в днешно време, защото се спестяват много средства и време, които са необходими на всички! Уроците са напълно реални в удобно време, което Вие може да определите и с предимството да учите в уюта на дома или офиса! Учителите в Intenzivno.com са професионалисти на високо ниво, изключително мили, обясняват всичко подробно, което е много важно за изучаването на нов език. Специални благодарности на учителката ни Деси Баръмова за търпението и разбирането, което прояви към нас. Вече приключихме ниво А1 и скоро започваме следващото, отново и благодарение на нея! Благодарности и на целия екип на сайта за прецизността и точността към клиентите. Продължавайте все така, желая Ви много успехи,а на тези от Вас, които все още имат някакви колебания и притеснения, ще кажа да продължат смело напред и да се запишат. Със сигурност ще останат доволни!!!

- Кремена Димитрова, Тутракан

Всички мнения