За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

26.01.2017

Първият уебинар на английски език в Intenzivno.com е факт

Първият уебинар на английски език в Intenzivno.com е вече факт.  “How do women communicate in a man’s world?” привлече интереса на повече от 50 души. Всички, които се записаха за събитието ще могат да го изгледат на запис от личните си профили в Intenzivno.com. Със задоволство отбелязваме, че сред присъстващите бяха и няколко господа, което показва, че темата се е интересна не само за дамите.

Опирайки се на богатия си опит в корпоративния свят,  лекторките Мариела Петрова и Силвия Кис-Томашевска споделиха техники за справяне със ситуации, в които е необходима ползотворна комуникация. Те дадоха практически съвети как да направим така, че да бъдем чути, разбрани и в крайна сметка да доведем дадена задача до положителен финал, а това от своя страна да ни донесе желаното удовлетворение. Чрез примера на три силни жени -Маргарет Тачър, Опра Уинфри и Уенди Кларк, бяха представени три начина на цялостно поведение и комуникация, с които се олицетворява всяка от тях. В “Physiologist corner ” Ася Младенова, третият лектор в уебинара, обърна внимание на различните роли, които се налага да изпълнява съвременната жена.

За ефективността и пълноценността на уебинара допринесе и активността на участниците, които с коментари адекватно допълваха лекторите и отговаряха на поставените им въпроси.

Екипът на платформата за онлайн обучение Intenzivno.com изказва благодарност към всички Вас, които отделихте от времето си и станахте част от “How do women communicate in a man’s world?” - първият от серията уебинари „We share for leaders. Оценяваме положителната обратна връзка, която ни дава увереност, че сме на прав път. Тези, които не успяха да се включат ще имат възможност да го направят следващия път.

До нови срещи!

 

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Тъй като в нашия град почти не се провеждат курсове по немски език за възрастни, започнах да търся вариант за обучение по интернет. Онлайн курсовете в Intenzivno.com ми бяха препоръчани от моя позната, която също беше изкарала курс по начален немски език. След като прочетох подробно информацията в сайта, се абонирах за 7-дневния пробен курс. Системата на обучение ми хареса и се записах за ниво B1. Допадна ми това, че обучението се осъществяваше по класическия метод - изцяло в присъствието на преподавател и учебни помагала. Лексиката за всеки урок ни се изпращаше предварително, т.е. не се налагаше в часовете да се обясняват значенията на думите. По този начин да използваме учебните занятия за изцяло за ефективни упражнения. Съществено предимство са малките групи, което позволява да се обръща достатъчно внимание на всеки от участниците. Преподавателката ни, г-жа Квинот, непрекъснато ни насърчаваше да задаваме въпроси, своевременно проверяваше писмените ни работи. Изпращаше ни допълнителни материали, когато забележеше, че имаме пропуски от предходни нива. Удобството на онлайн обучението от домашния компютър е несравнимо с това на присъствения курс. А възможността до 3 г. след завършване на курса да се прослушват уроците, е просто безценна. Поздрави, Наталия

- Наталия Тенева, Сливен
Ние сме семейство Василеви. Искрено и лично споделяме нашите чудесни впечатления от Intenzivno.com. Изучаването на чужд език е свързано с желание, възможност и време. Ние сме доста ангажирани хора в професионално отношение, а за "свободно време" просто не остава време. Сърфирайки през необятното пространство на интернет напълно случайно попаднахме на този прекрасен сайт за изучаване на чужди езици. Спокойно можем да кажем, че се почувствахме спасени. Още с първите стъпки разбрахме силата и възможността, която Intenzivno.com ни предлага да продължим напред към разширяването и намирането на нови знания. Часовете ни по английски език протичат приятно и забавно, обяснява се много добре и разбрано, като се обръща внимание на всеки един от нас. Голямото предимство е, че часовете се провеждат в удобно за нас време и естествено - място. Благодарим на екипа на Intenzivno.com за предоставената ни възможност да осъществим една своя мечта. Специално искаме да благодарим на Рени Георгиева за нейното невероятно търпение и изключително отношение към нас, за предоставените допълнителни материали и нестандартен подход в обучението. Ние вече сме тук и всеки от Вас, който е жаден за знания да заповяда в нашия оазис Intenzivno.com.

- Мариана и Георги Василеви, Раднево
Здравейте! Изключително съм доволна от обучението в Intenzivno.com! Аз съм от малък град и нямах възможност да посещавам уроци по английски език, затова реших да се обучавам онлайн. В началото бях доста скептично настроена относно този метод на учене и не знаех колко ще е ефикасен, но още след първия урок разбрах, че, може би, това е най-добрият начин в днешно време, защото се спестяват много средства и време, които са необходими на всички! Уроците са напълно реални в удобно време, което Вие може да определите и с предимството да учите в уюта на дома или офиса! Учителите в Intenzivno.com са професионалисти на високо ниво, изключително мили, обясняват всичко подробно, което е много важно за изучаването на нов език. Специални благодарности на учителката ни Деси Баръмова за търпението и разбирането, което прояви към нас. Вече приключихме ниво А1 и скоро започваме следващото, отново и благодарение на нея! Благодарности и на целия екип на сайта за прецизността и точността към клиентите. Продължавайте все така, желая Ви много успехи,а на тези от Вас, които все още имат някакви колебания и притеснения, ще кажа да продължат смело напред и да се запишат. Със сигурност ще останат доволни!!!

- Кремена Димитрова, Тутракан

Всички мнения