За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

26.01.2017

Първият уебинар на английски език в Intenzivno.com е факт

Първият уебинар на английски език в Intenzivno.com е вече факт.  “How do women communicate in a man’s world?” привлече интереса на повече от 50 души. Всички, които се записаха за събитието ще могат да го изгледат на запис от личните си профили в Intenzivno.com. Със задоволство отбелязваме, че сред присъстващите бяха и няколко господа, което показва, че темата се е интересна не само за дамите.

Опирайки се на богатия си опит в корпоративния свят,  лекторките Мариела Петрова и Силвия Кис-Томашевска споделиха техники за справяне със ситуации, в които е необходима ползотворна комуникация. Те дадоха практически съвети как да направим така, че да бъдем чути, разбрани и в крайна сметка да доведем дадена задача до положителен финал, а това от своя страна да ни донесе желаното удовлетворение. Чрез примера на три силни жени -Маргарет Тачър, Опра Уинфри и Уенди Кларк, бяха представени три начина на цялостно поведение и комуникация, с които се олицетворява всяка от тях. В “Physiologist corner ” Ася Младенова, третият лектор в уебинара, обърна внимание на различните роли, които се налага да изпълнява съвременната жена.

За ефективността и пълноценността на уебинара допринесе и активността на участниците, които с коментари адекватно допълваха лекторите и отговаряха на поставените им въпроси.

Екипът на платформата за онлайн обучение Intenzivno.com изказва благодарност към всички Вас, които отделихте от времето си и станахте част от “How do women communicate in a man’s world?” - първият от серията уебинари „We share for leaders. Оценяваме положителната обратна връзка, която ни дава увереност, че сме на прав път. Тези, които не успяха да се включат ще имат възможност да го направят следващия път.

До нови срещи!

 

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Онлайн обучението по английски език е добра алтернатива на стандартните курсове. Удобствата които предлага го правят по - предпочитан вариант имайки предвид натовареното ежедневие на курсистите. Аз работя и уча в университет едновремено, а уроците по английски имам възможност да взема у дома пред компютъра в реално време когато аз пожелая. Часовете наподобяват онези в училище, но в този случай е малко по-развлекателно и незадължаващо, като сам казвам от какво имам нужда. Преподавателя ми - Снежана Цонкова е внимателна и следи нивото ми и каквото ме интересува по предмета мога да попитам и да получа отговор. Препоръчвам Intenzivno.com на всички.

- Златин Райчев, Добрич
Преди време записах онлайн курс по немски език в Интензивно.ком, останах изключително доволна и реших да продължа със следващото ниво. Съвсем скоро с огромно желание завърших и ниво А2 с учител г-жа Милева. Тя е човек, който има изключителните качества на учител по призвание, отдадена е на работата си. Дори и само за няколко месеца съвместна работа, сега говоря немски много по-добре. Това обучение в Интензивно.ком отвори възможности и врати пред мен, важни за бъдещето ми. Г-жа Соня Милева е един отличен професионалист, владеещ езика и разбиращ от работата си до съвършенство. Тя е много лъчезарна и позитивна, има подход към учениците и знае как да направи часа интересен. Учеше ни да говорим на немски, но и да слушаме, учеше ни на граматика, но ни оставяше и сами да стигнем до много правила. Винаги ще бъда благодарна за всичко на което ме е научила! Благодарение на двата курса нивото ми на общуване на немски е много по-високо. Благодаря ви!

- Катя Христова, Швейцария
Здравейте! Казвам се Даниела Кънева от град Троян. От много време желаех да уча немски език, но за съжаление в нашия град не се правят такива курсове. Възползвах се от възможността за едноседмично изпробване, която дава вашият сайт. Допадна ми, а и удовлетворяваше всички мои изисквания, а именно – в удобно за мен време, запис на уроците, предоставяне на добри учебни материали и възможност за жива връзка с преподавателя. Изкарах първо ниво и ми предстои да се запиша за второ ниво на немски език. Искам да Ви поздравя за професионализма на вашия екип. За идеята и възможността, която дава сайта, човек да може да учи език от дома си, и то при удобно за него време. За живата виртуална връзка с нашият учител и другите учащи се в групата. Отправям лична да благодарност към моята учителка по немски Светла Ненова за проявеното търпение, за неуморното и изключително добро преподаване. На целият екип да им благодаря, за това че създадохте този сайт и давате възможността и свободата на тези които искат да учат език да го осъществят. А на тези които искат да научат избрания от тях език да се възползват от възможностите които им предлага intenzivno.com. Бъдете живи и здрави!

- Даниела Кънева, Троян

Всички мнения