За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

20.09.2016

Положителната нагласа е част от успеха в усвояването на нов език

Когато говорим на чуждия език с цел учене, нека да е ентусиазирано и силно. Вялото и тихо произнасяне няма да Ви помогне при запомнянето. Доказано е, че  произнасянето с различна интонация, различна сила и скорост, допринася за по-бързото и трайно запомняне. Говорете с чувство и енергия. Нека на вас да ви е интересно и забавно. Ако ви е скучно, няма да напреднете скоро, а това е повод да се откажете.  Превърнете ученето в празник. Мислете за него като за нещо много приятно и вдъхновяващо и нека езика на тялото ви и израза на лицето ви да отразяват вашата радост. По-добре е да сте изправени, отколкото в седнало или легнало положение. Енергичното и жизнерадостно произнасяне, с висок и бодър глас ще помогне и на вашето самочувствие.

Оптимистичната нагласата и вашата дори изиграна увереност, представляват малък трик, но с голям потенциал.

Ако се движите, докато учите, също ще увеличите скоростта на запомняне, защото, колкото повече сетива използвате, толкова по ефективно учите. За многократно увеличен резултат, необходимо е да включите лявото и дясното полукълбо на мозъка. Това обединяване се получава, когато  в учебния процес има емоция, произнасяте с различна интонация, говорите силно и енергично и включвате тялото си.

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Искам да благодаря на целия екип на интензивно и най-вече на Lehrerin Eкатерина Kвинот . За мен тя е един невероятен преподавател разбиращ от дидактика. Немския език е труден, а немската граматика изисква много обяснения които тя ни даваше. Кристално ни изясняваше употребата на падежите, кое е пряко и непряко допълнение и още много други неща преди да можем да кажем и едно просто изречение. Винаги проявяваше невероятно внимание и отделяше необходимото за всеки от нас време. Перфектна методика....давам висока оценка за начина по който провежда часовете си. С положителното си отношение стимулира желанието за изучаване на езика. Отново бих избрала Интензивно.ком.

- Катя Христова, Швейцария
Предложеното обучение е добре организирано и представено по достъпен начин. Преподавателката Светла Ненова е много добър професионалист. Възможността за достъп и след завършване на курса за преглед на пропуснати уроци, е още един плюс. Мисля, че това е една допълнителна много добра алтернатива за обучаваните. Благодаря, че сте съумяли да изградите тази стройна система и да я развивате и усъвършенствате във времето. Горещо ви препоръчвам на бъдещи и колебаещи се желаещи да изучават чужд език. Бъдещи потребители на предлаганите услуги, опитайте и се убедете сами в ефективността и миговете на приятни емоции и няма да съжалявате за предизвикателството да учите чужд език с Intenzivno.com. Благодаря ви за предоставената възможност за обучение на по-широк кръг от хора и за качественото преподаване. Пожелавам ви много творческо вдъхновение, бъдещи успешни проекти и професионално удовлетворение.

- Елена Стоянова, Севлиево
Аз избрах Intenzivno.com тъй като предлагат в удобно за мен време уроци и начина на провеждане на часовете е изклиючително инновативен и интересен. Тъй като работата ми изисква много пътуване, сайта ми дава възможност да уча език от всяко място с достъп до интернет: така спестявам много време и усилия. Преподавателката по немски - Светла Ненова има изключително професионален и ефективен метод на обучение. Препоръчвам сайта за всеки който би желал да учи език по интерактивен и различен начин.Пожелавам на целия екип много успехи.

- Силвия Димитрова, гр. Вроцлав - Полша

Всички мнения