За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

20.09.2016

Положителната нагласа е част от успеха в усвояването на нов език

Когато говорим на чуждия език с цел учене, нека да е ентусиазирано и силно. Вялото и тихо произнасяне няма да Ви помогне при запомнянето. Доказано е, че  произнасянето с различна интонация, различна сила и скорост, допринася за по-бързото и трайно запомняне. Говорете с чувство и енергия. Нека на вас да ви е интересно и забавно. Ако ви е скучно, няма да напреднете скоро, а това е повод да се откажете.  Превърнете ученето в празник. Мислете за него като за нещо много приятно и вдъхновяващо и нека езика на тялото ви и израза на лицето ви да отразяват вашата радост. По-добре е да сте изправени, отколкото в седнало или легнало положение. Енергичното и жизнерадостно произнасяне, с висок и бодър глас ще помогне и на вашето самочувствие.

Оптимистичната нагласата и вашата дори изиграна увереност, представляват малък трик, но с голям потенциал.

Ако се движите, докато учите, също ще увеличите скоростта на запомняне, защото, колкото повече сетива използвате, толкова по ефективно учите. За многократно увеличен резултат, необходимо е да включите лявото и дясното полукълбо на мозъка. Това обединяване се получава, когато  в учебния процес има емоция, произнасяте с различна интонация, говорите силно и енергично и включвате тялото си.

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Здравейте! Изключително съм доволна от обучението в Intenzivno.com! Аз съм от малък град и нямах възможност да посещавам уроци по английски език, затова реших да се обучавам онлайн. В началото бях доста скептично настроена относно този метод на учене и не знаех колко ще е ефикасен, но още след първия урок разбрах, че, може би, това е най-добрият начин в днешно време, защото се спестяват много средства и време, които са необходими на всички! Уроците са напълно реални в удобно време, което Вие може да определите и с предимството да учите в уюта на дома или офиса! Учителите в Intenzivno.com са професионалисти на високо ниво, изключително мили, обясняват всичко подробно, което е много важно за изучаването на нов език. Специални благодарности на учителката ни Деси Баръмова за търпението и разбирането, което прояви към нас. Вече приключихме ниво А1 и скоро започваме следващото, отново и благодарение на нея! Благодарности и на целия екип на сайта за прецизността и точността към клиентите. Продължавайте все така, желая Ви много успехи,а на тези от Вас, които все още имат някакви колебания и притеснения, ще кажа да продължат смело напред и да се запишат. Със сигурност ще останат доволни!!!

- Кремена Димитрова, Тутракан
Преди време записах онлайн курс по немски език в Интензивно.ком, останах изключително доволна и реших да продължа със следващото ниво. Съвсем скоро с огромно желание завърших и ниво А2 с учител г-жа Милева. Тя е човек, който има изключителните качества на учител по призвание, отдадена е на работата си. Дори и само за няколко месеца съвместна работа, сега говоря немски много по-добре. Това обучение в Интензивно.ком отвори възможности и врати пред мен, важни за бъдещето ми. Г-жа Соня Милева е един отличен професионалист, владеещ езика и разбиращ от работата си до съвършенство. Тя е много лъчезарна и позитивна, има подход към учениците и знае как да направи часа интересен. Учеше ни да говорим на немски, но и да слушаме, учеше ни на граматика, но ни оставяше и сами да стигнем до много правила. Винаги ще бъда благодарна за всичко на което ме е научила! Благодарение на двата курса нивото ми на общуване на немски е много по-високо. Благодаря ви!

- Катя Христова, Швейцария
Преди време бях един объркан … дизайнер, който беше наясно с алгоритми, формули и програми, но съвсем объркан по отношение на английската граматика. Предпочитах да правя реклами за ултра претенциозни клиенти, отколкото да спрягам PPTense. За разкош бях инспирирана или направо казано притисната от настоящите си американски шефове, да изуча езика до прилично ниво. След обстойно до педантичност обследване на дистанционните оферти и на база на фактори като цена, време, начин, преподавател, контрол ..., избрах INTENZIVNO. Днес, благодарение на г-жа Снежана Цонкова мога да общувам с взискателните ми шефове доста свободно. Благодаря г-жо Цонкова и INTENZIVNO.com!

- Илина Станимирова, София

Всички мнения