За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

20.09.2016

Положителната нагласа е част от успеха в усвояването на нов език

Когато говорим на чуждия език с цел учене, нека да е ентусиазирано и силно. Вялото и тихо произнасяне няма да Ви помогне при запомнянето. Доказано е, че  произнасянето с различна интонация, различна сила и скорост, допринася за по-бързото и трайно запомняне. Говорете с чувство и енергия. Нека на вас да ви е интересно и забавно. Ако ви е скучно, няма да напреднете скоро, а това е повод да се откажете.  Превърнете ученето в празник. Мислете за него като за нещо много приятно и вдъхновяващо и нека езика на тялото ви и израза на лицето ви да отразяват вашата радост. По-добре е да сте изправени, отколкото в седнало или легнало положение. Енергичното и жизнерадостно произнасяне, с висок и бодър глас ще помогне и на вашето самочувствие.

Оптимистичната нагласата и вашата дори изиграна увереност, представляват малък трик, но с голям потенциал.

Ако се движите, докато учите, също ще увеличите скоростта на запомняне, защото, колкото повече сетива използвате, толкова по ефективно учите. За многократно увеличен резултат, необходимо е да включите лявото и дясното полукълбо на мозъка. Това обединяване се получава, когато  в учебния процес има емоция, произнасяте с различна интонация, говорите силно и енергично и включвате тялото си.

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Благодарение на Мерием усъвършенствах знанията си по турски език. Тя е един невероятен преподавател. С много разбиране и търпение, поднасяйки граматическия материал по най - достъпния начин ми помогна да допълня пропуските в знанията си. Много съм доволна и искам да изкажа своята благодарност към Вас и целия екип на Интензивно за човешкото отношение и разбиране. Имах невероятния късмет да бъда обучавана от професионалисти и да стана част, ако мога така да се изразя, от семейството на Интензивно. БЛАГОДАРЯ, че Ви има.

- Ваня Найденова, София
Здравейте, казвам се Гергана Хаджиева. Заминах за Германия без да знам дума на немски. Попаднах случайно на Intenzivno.com. От многото подобни сайтове само при вас имаше безплатен седемдневен пробен период. Възползвах се от тази възможност и бях приятно изненадана. Преди това бях малко скептично настроена за обучението онлайн. Записах и завърших немски А1, а сега ми предстои и А2. Нямам достатъчно подходящи суперлативи,за да изразя възхищението си от организацията и отзивчивостта на екипа. Искам да изкажа специални благодарности на преподавателката ми Екатерина Квинот за търпението и отзивчивостта й, за изключително полезните й съвети, за начинът й на работа с "учениците" във виртуалната стая, за многото допълнителни материали, за отделеното време извън часовете. Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички в Intenzivno.com. Желая Ви успехи!

- Гергана Хаджиева, Бад Айблинг, Германия
Тъй като в нашия град почти не се провеждат курсове по немски език за възрастни, започнах да търся вариант за обучение по интернет. Онлайн курсовете в Intenzivno.com ми бяха препоръчани от моя позната, която също беше изкарала курс по начален немски език. След като прочетох подробно информацията в сайта, се абонирах за 7-дневния пробен курс. Системата на обучение ми хареса и се записах за ниво B1. Допадна ми това, че обучението се осъществяваше по класическия метод - изцяло в присъствието на преподавател и учебни помагала. Лексиката за всеки урок ни се изпращаше предварително, т.е. не се налагаше в часовете да се обясняват значенията на думите. По този начин да използваме учебните занятия за изцяло за ефективни упражнения. Съществено предимство са малките групи, което позволява да се обръща достатъчно внимание на всеки от участниците. Преподавателката ни, г-жа Квинот, непрекъснато ни насърчаваше да задаваме въпроси, своевременно проверяваше писмените ни работи. Изпращаше ни допълнителни материали, когато забележеше, че имаме пропуски от предходни нива. Удобството на онлайн обучението от домашния компютър е несравнимо с това на присъствения курс. А възможността до 3 г. след завършване на курса да се прослушват уроците, е просто безценна. Поздрави, Наталия

- Наталия Тенева, Сливен

Всички мнения