За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

30.01.2017

Пет ползи от онлайн ученето

Виртуалното пространство е място, където прекарваме доста време, най-често за удоволствие и развлечение. Там обаче може да направим нещо полезно за себе си, като например да научим език. Днес Ви даваме пет причини, за да опитате онлайн обучение, ако все още не сте.

1.Комфорт – Учейки онлайн Вие ще избегнете дългото седене в неудобен стол, а после да имате проблеми с кръста, например. Няма да чакате транспорт при минусови температури през зимата с риск да се разболеете или да се потите в летните горещини, за да стигнете до мястото, където трябва да се проведе Вашия курс. Всичко това просто, защото може да си стоите вкъщи и да изберете удобен фотьойл и  температурата на помещението да е  подходящата за сезона. Въпреки това не се отпускайте прекалено много, за да не изпаднете в другата крайност и вместо да създадете комфорт, който да Ви стимулира да учите, да се демотивирате.  От друга страна, дори ида Ви се наложи да пътувате, няма да пропуснете урок, защото интернет има навсякъде по света.

2. Гъвкавост – Това е полза, която се отнася не само до графика на уроците Ви, но и до материала. Може да учите, когато и колкото пъти седмично пожелаете, а материята е съобразена с интересите и нуждите Ви. На каратно казано, Вие определяте ритъма на учене.

3. Икономичност – С онлайн курс, който обикновено струва дори и по-малко от офлайн такъв, спестявате средства за транспорт и/ или паркинг. Икономисвате и времето си – един учебен час Ви отнема точно 45 минути, защото не губите време в пътуване и чакане.

4.Ще получите сертификат – Онлайн курсовете са не по-малко престижни от тези очи в очи. Обучаващата Ви институция ще Ви издаде сертификат, който ще има същата стойност и валидност, каквато и ако сте посещавали класически курс на обучение.

5. Запазвате предимствата на класическата форма на обучение – Точно това предимство е нещо, за което можем да гарантираме само при нас в Intenzivno.com. Работите с преподавател на живо, използвате хартиен учебник, имате пред себе си дъска. Използвате познати методи, но подобрени чрез средствата на модерните технологии. Не е за пренебрегване и човешкия фактор, който вдъхва живот на часовете. Учителят присъства, защото живата връзка с обучаващия се е важна, но той се съобразява с Вашите нужди и особености на начина на учене, необходим, за да напредвате.

 

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Добре дошъл при нас,
ако се запишеш в този клас!
Времето лети, не се двоуми
за уроци по немски се запиши.
В удобна и приятна обстановка,
с преподавател във виртуална стая
със старание от твоя страна
                                  ще отвориш всяка врата.

- Иван Иванов, Германия
Здравейте, казвам се Петя Гавраилова. От много време се опитвах да науча английски език. Ходила съм на различни курсове и при много преподаватели, но резултата не беше добър. Часовете минаваха като говорехме основно на български и попълвахме думи. След като намерих онлайн обучението в Intenzivno.com нещата за мен се промениха. Преподавателите са стриктни, отговорни, коректни и уроците се водят изцяло на чуждия език, като всичко се обяснява подробно с много примери и упражнения. Предоставят се добри учебни материали и постоянно има онлайн връзка с преподавателя. Учебните часове са в удобно за мене време и мога да провеждам урока дори, когато съм извън града и пътувам. Има запис на всички преподавани уроци по време на обучението и аудио текстове за прослушване, както и допълнителни упражнения качени в сайта. Благодаря на екипа на Intenzivno.com за добрия вариант на обучение и професионалните преподаватели.

- Петя Гавраилова, Габрово
Аз избрах Intenzivno.com тъй като предлагат в удобно за мен време уроци и начина на провеждане на часовете е изклиючително инновативен и интересен. Тъй като работата ми изисква много пътуване, сайта ми дава възможност да уча език от всяко място с достъп до интернет: така спестявам много време и усилия. Преподавателката по немски - Светла Ненова има изключително професионален и ефективен метод на обучение. Препоръчвам сайта за всеки който би желал да учи език по интерактивен и различен начин.Пожелавам на целия екип много успехи.

- Силвия Димитрова, гр. Вроцлав - Полша

Всички мнения