За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

03.04.2015

Още 5 интересни факта за японския език

1. Ако не се научите да четете няколко стотин Канджи, не бихте могли да разграничавате 
омонимите (думи, които звучат еднакво, но се пишат различно). Не е невъзожно да се научат 
и самостоятелно, но по-лесно и ефективно е да се запишете за подходящ обучителен курс.(* 
бе.ред.)
2. Възможно е да пишете на японски, използвайки латиница, но не е практично. Японският 
написан на латиница се нарича „романджи“. 
3. Счита се, че Токио и Сапоро са двата основни езикови центъра в Япония, но останалите 
префектури имат свои акценти и дори различни думи. Най-различният от официалния 
японски е диалектът, който се говори в Цугару префектура Аомори. 
4. Ако научите японски език ще можете лесно да се разбирате и представители на най-
многобройната нация в света – китайската. Значението на повечето Канджи в японски и 
китайски език е еднакво.
5. Японците не обичат да изразяват по категоричен начин силни емоции, затова например  
повечето от тях или не могат или не биха казали „Обичам те“ на своите любими. Тези думи 
всъщност съществуват в японския, но не са част от ежедневния език.
безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Онлайн обучението по английски език е добра алтернатива на стандартните курсове. Удобствата които предлага го правят по - предпочитан вариант имайки предвид натовареното ежедневие на курсистите. Аз работя и уча в университет едновремено, а уроците по английски имам възможност да взема у дома пред компютъра в реално време когато аз пожелая. Часовете наподобяват онези в училище, но в този случай е малко по-развлекателно и незадължаващо, като сам казвам от какво имам нужда. Преподавателя ми - Снежана Цонкова е внимателна и следи нивото ми и каквото ме интересува по предмета мога да попитам и да получа отговор. Препоръчвам Intenzivno.com на всички.

- Златин Райчев, Добрич
Предложеното обучение е добре организирано и представено по достъпен начин. Преподавателката Светла Ненова е много добър професионалист. Възможността за достъп и след завършване на курса за преглед на пропуснати уроци, е още един плюс. Мисля, че това е една допълнителна много добра алтернатива за обучаваните. Благодаря, че сте съумяли да изградите тази стройна система и да я развивате и усъвършенствате във времето. Горещо ви препоръчвам на бъдещи и колебаещи се желаещи да изучават чужд език. Бъдещи потребители на предлаганите услуги, опитайте и се убедете сами в ефективността и миговете на приятни емоции и няма да съжалявате за предизвикателството да учите чужд език с Intenzivno.com. Благодаря ви за предоставената възможност за обучение на по-широк кръг от хора и за качественото преподаване. Пожелавам ви много творческо вдъхновение, бъдещи успешни проекти и професионално удовлетворение.

- Елена Стоянова, Севлиево
Искам да поздравя Интензивно за прекрасната платформа и професиналното обучение, което предлагат. В работата постоянно ми се налага да ползвам английски език, за съжаление нямах възможност да посещавам курсове, тъй като ангажиментите ми са с плаващо време. Бях в безизходица, докато не открих Интензивно! Курсовете се провеждат в удобно за мен време, има възможности както за индивидуални, така и за групови уроци, освен това с онлайн обучението пестя време. Очарован съм от преподавателите, напредвам бързо и със сигурност ще продължа курсовете, защото ефектът е очевиден. Сърдечни благодарности на екипа на Интензивно и специално на Рая Очипалска за професионалното отношение към работата и грижата към мене! :-)

- Красимир Димитров, София

Всички мнения