За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

18.12.2014

Семейно Коледно бинго

Коледните празници са времето, в което прекарваме повече време с най-близките си. Често идеите за пълноценно изпълване на времето се изчерпват бързо. Ние ще Ви помогнем с няколко полезни идеи. Ето и първата от тях - КОЛЕДНО БИНГО.
Правилата са аналогични без хазартния елемент, разбира се. Можете да го замените със сладка награда в унисон с празниците.
Изтеглете файла. Изрежете бинго- картите. Направете същото и със символите от последната страница.Сложете ги в една купа. Определете кой ще ръководи тегленето. Раздайте бинго- картите ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ!
Ако желаете може да включите и елемент на учене в забавлението като назовавате символите на английски език:
Angel /eindʒəl/ ангел
Candy cane /kændikein/ захарна пръчка
Christmas decoration/ ornaments (green/red) /dekəreiʃən/ коледно украшеное
Christmas lights /krismas lait/ коледни лампичкаи
Christmas tree/krismastri: / елха
Christmas wreath /ri:θ/ коледен венец
Dwarf /dwɔ:f/ джудже
Gingerbread (boy/girl) /dʒindʒəbred/ джинджифилова сладка
Holly /hɔli/ бодлива зеленика
North pole /nɔ:θpoul/ северен полюс
Owl / aul/ сова
Penguin with hat and mittens /peŋgwinwiðhætændmitn / пингвин с шапка и ръкавици с един пръст
Penguin with reindeer antlers / peŋgwinwiðreindiəæntlə/ пингвин с еленови рога
Reindeer /reindiə/ елен
Santa Claus /sæntə/Дядо Коледа
Santa’s sleigh /sæntə s slei/ шейната на Дядо Коледа
Snowflake /snoufleik/ снежинка
Star /sta:/ звезда
Stoking /stɔkiŋ/ чорап за подаръци

 

 
 
dowload free bingo 

 

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Ние сме семейство Василеви. Искрено и лично споделяме нашите чудесни впечатления от Intenzivno.com. Изучаването на чужд език е свързано с желание, възможност и време. Ние сме доста ангажирани хора в професионално отношение, а за "свободно време" просто не остава време. Сърфирайки през необятното пространство на интернет напълно случайно попаднахме на този прекрасен сайт за изучаване на чужди езици. Спокойно можем да кажем, че се почувствахме спасени. Още с първите стъпки разбрахме силата и възможността, която Intenzivno.com ни предлага да продължим напред към разширяването и намирането на нови знания. Часовете ни по английски език протичат приятно и забавно, обяснява се много добре и разбрано, като се обръща внимание на всеки един от нас. Голямото предимство е, че часовете се провеждат в удобно за нас време и естествено - място. Благодарим на екипа на Intenzivno.com за предоставената ни възможност да осъществим една своя мечта. Специално искаме да благодарим на Рени Георгиева за нейното невероятно търпение и изключително отношение към нас, за предоставените допълнителни материали и нестандартен подход в обучението. Ние вече сме тук и всеки от Вас, който е жаден за знания да заповяда в нашия оазис Intenzivno.com.

- Мариана и Георги Василеви, Раднево
Искам да благодаря на целия екип на интензивно и най-вече на Lehrerin Eкатерина Kвинот . За мен тя е един невероятен преподавател разбиращ от дидактика. Немския език е труден, а немската граматика изисква много обяснения които тя ни даваше. Кристално ни изясняваше употребата на падежите, кое е пряко и непряко допълнение и още много други неща преди да можем да кажем и едно просто изречение. Винаги проявяваше невероятно внимание и отделяше необходимото за всеки от нас време. Перфектна методика....давам висока оценка за начина по който провежда часовете си. С положителното си отношение стимулира желанието за изучаване на езика. Отново бих избрала Интензивно.ком.

- Катя Христова, Швейцария
Здравейте, казвам се Петя Гавраилова. От много време се опитвах да науча английски език. Ходила съм на различни курсове и при много преподаватели, но резултата не беше добър. Часовете минаваха като говорехме основно на български и попълвахме думи. След като намерих онлайн обучението в Intenzivno.com нещата за мен се промениха. Преподавателите са стриктни, отговорни, коректни и уроците се водят изцяло на чуждия език, като всичко се обяснява подробно с много примери и упражнения. Предоставят се добри учебни материали и постоянно има онлайн връзка с преподавателя. Учебните часове са в удобно за мене време и мога да провеждам урока дори, когато съм извън града и пътувам. Има запис на всички преподавани уроци по време на обучението и аудио текстове за прослушване, както и допълнителни упражнения качени в сайта. Благодаря на екипа на Intenzivno.com за добрия вариант на обучение и професионалните преподаватели.

- Петя Гавраилова, Габрово

Всички мнения