За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

19.09.2016

Проблем ли е, ако не ви се отдават езиците?

Много от клиентите ни казват, че не им се отдават езиците.  Действително при някои хора изучаването на чужд език става с лекота, в сравнение с други. Ако мислите, че по-трудно учите езици, първо може да е вярно, но може и да не е. Второ - няма никакво значение. Езикът при хората е като инстинкт. Няма човек, който не е научил майчиния си език, защото не му се отдават езиците, което означава, че всеки може да учи език. Тези, които учат с лекота, също полагат усилия. Имате нужда от знания по немски, например, просто започнете с първия урок. Когато мислите или казвате “не ми се отдава“ или „не мога“, вие възпирате естествената си способност да учите. Ако го мислите, то поне не го изричайте.

Обобщението – искате – учите. Отдават ли ви се или не езиците, няма значение, защото и при двата случая се трудите. Времето ви за учене е право пропорционално на успеха ви. Не се сравнявайте с никого, освен със себе си. Така ще покорите вашия собствен връх.

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Онлайн обучението по английски език е добра алтернатива на стандартните курсове. Удобствата които предлага го правят по - предпочитан вариант имайки предвид натовареното ежедневие на курсистите. Аз работя и уча в университет едновремено, а уроците по английски имам възможност да взема у дома пред компютъра в реално време когато аз пожелая. Часовете наподобяват онези в училище, но в този случай е малко по-развлекателно и незадължаващо, като сам казвам от какво имам нужда. Преподавателя ми - Снежана Цонкова е внимателна и следи нивото ми и каквото ме интересува по предмета мога да попитам и да получа отговор. Препоръчвам Intenzivno.com на всички.

- Златин Райчев, Добрич
Добре дошъл при нас,
ако се запишеш в този клас!
Времето лети, не се двоуми
за уроци по немски се запиши.
В удобна и приятна обстановка,
с преподавател във виртуална стая
със старание от твоя страна
                                  ще отвориш всяка врата.

- Иван Иванов, Германия
Настоящата препоръка се дава на Intenzivno.com в уверение на това, че в качеството си на портал, предлагащ дистанционно чуждоезиково обучение, изпълни коректно поетите ангажименти за обучение на служителите на Търговско представителство LG Electronics Magyar Kft. В рамките на проведеното обучение от страна на обучаващите бяха използвани модерни интерактивни техники за представяне на материала, специфично ноу-хау за проверка на знанията и контрол на самоподготовката, както и инструменти на световно ниво за подготовка на курсистите за изпити за сертифициране по европейската езикова рамка. По време на проведените обучения, от страна на служителите бяха натрупани допълнителни знания и опит, които се отразиха веднага на бързината и качеството на комукация, както и на увереността на служителите в техните възможности. В допълнение сме изключително удовлетворени от подхода към нашата компания, постоянната обратна връзка с цел поддържане знанията на служителите, както и многото предложения за подобрение на бизнес комуникацията с нашите чуждоезични партньори и колеги. Изцяло препоръчваме програмите на Intenzivno.com като считаме, че те са много подходящи за ритъма на работа на съвременните фирми и предлагат гъвкавост, която не прекъсва изпълнението на ежедневните задачи.

- LG Electronics, София

Всички мнения