За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

30.01.2017

Пет ползи от онлайн ученето

Виртуалното пространство е място, където прекарваме доста време, най-често за удоволствие и развлечение. Там обаче може да направим нещо полезно за себе си, като например да научим език. Днес Ви даваме пет причини, за да опитате онлайн обучение, ако все още не сте.

1.Комфорт – Учейки онлайн Вие ще избегнете дългото седене в неудобен стол, а после да имате проблеми с кръста, например. Няма да чакате транспорт при минусови температури през зимата с риск да се разболеете или да се потите в летните горещини, за да стигнете до мястото, където трябва да се проведе Вашия курс. Всичко това просто, защото може да си стоите вкъщи и да изберете удобен фотьойл и  температурата на помещението да е  подходящата за сезона. Въпреки това не се отпускайте прекалено много, за да не изпаднете в другата крайност и вместо да създадете комфорт, който да Ви стимулира да учите, да се демотивирате.  От друга страна, дори ида Ви се наложи да пътувате, няма да пропуснете урок, защото интернет има навсякъде по света.

2. Гъвкавост – Това е полза, която се отнася не само до графика на уроците Ви, но и до материала. Може да учите, когато и колкото пъти седмично пожелаете, а материята е съобразена с интересите и нуждите Ви. На каратно казано, Вие определяте ритъма на учене.

3. Икономичност – С онлайн курс, който обикновено струва дори и по-малко от офлайн такъв, спестявате средства за транспорт и/ или паркинг. Икономисвате и времето си – един учебен час Ви отнема точно 45 минути, защото не губите време в пътуване и чакане.

4.Ще получите сертификат – Онлайн курсовете са не по-малко престижни от тези очи в очи. Обучаващата Ви институция ще Ви издаде сертификат, който ще има същата стойност и валидност, каквато и ако сте посещавали класически курс на обучение.

5. Запазвате предимствата на класическата форма на обучение – Точно това предимство е нещо, за което можем да гарантираме само при нас в Intenzivno.com. Работите с преподавател на живо, използвате хартиен учебник, имате пред себе си дъска. Използвате познати методи, но подобрени чрез средствата на модерните технологии. Не е за пренебрегване и човешкия фактор, който вдъхва живот на часовете. Учителят присъства, защото живата връзка с обучаващия се е важна, но той се съобразява с Вашите нужди и особености на начина на учене, необходим, за да напредвате.

 

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Дълго време опитвах да се справя с английския език като използвах различни методи. Към Intenzivno.com бях насочена по препоръка на мои близки и не сбърках. Доволна съм и мога да кажа, че сега се чувствам много по-уверена. Благодаря на Деси Баръмова, нашата учителка, за проявената грижа и търпение. Почти приключвам ниво А1 и веднага продължавам А2. Искам да изкажа голямата си Благодарност на екипа, че се съобразиха с нашите желания за графика на групата. Мога спокойно да препоръчам този сайт и метод на обучение. Желая на всички още по-големи творчески успехи!

- Таня Василева, Сандански
Предложеното обучение е добре организирано и представено по достъпен начин. Преподавателката Светла Ненова е много добър професионалист. Възможността за достъп и след завършване на курса за преглед на пропуснати уроци, е още един плюс. Мисля, че това е една допълнителна много добра алтернатива за обучаваните. Благодаря, че сте съумяли да изградите тази стройна система и да я развивате и усъвършенствате във времето. Горещо ви препоръчвам на бъдещи и колебаещи се желаещи да изучават чужд език. Бъдещи потребители на предлаганите услуги, опитайте и се убедете сами в ефективността и миговете на приятни емоции и няма да съжалявате за предизвикателството да учите чужд език с Intenzivno.com. Благодаря ви за предоставената възможност за обучение на по-широк кръг от хора и за качественото преподаване. Пожелавам ви много творческо вдъхновение, бъдещи успешни проекти и професионално удовлетворение.

- Елена Стоянова, Севлиево
Преди време бях един объркан … дизайнер, който беше наясно с алгоритми, формули и програми, но съвсем объркан по отношение на английската граматика. Предпочитах да правя реклами за ултра претенциозни клиенти, отколкото да спрягам PPTense. За разкош бях инспирирана или направо казано притисната от настоящите си американски шефове, да изуча езика до прилично ниво. След обстойно до педантичност обследване на дистанционните оферти и на база на фактори като цена, време, начин, преподавател, контрол ..., избрах INTENZIVNO. Днес, благодарение на г-жа Снежана Цонкова мога да общувам с взискателните ми шефове доста свободно. Благодаря г-жо Цонкова и INTENZIVNO.com!

- Илина Станимирова, София

Всички мнения