За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

26.05.2015

Не оставяйте ПРОИЗНОШЕНИЕТО на английски език за после

 Произношението в английски език е непредвидимо, за това догадките са лоша стратегия. Гадаенето как да се произнесе една дума обикновено води до грешки, които могат да доведат до лоши навици. Дори и ако впоследствие научите правилното произношение, ще е трудно да пренебрегнете неправилното, защото сте свикнали с него.
Не може да разчитате, че когато направите грешка, някой ще Ви я коригира. Да поправяш чужди грешки изисква не само много добър английски език, но време и усилия. Трудно е да се намери такъв човек, който да следи за правилността на написаното или казаното от Вас.
Лошите навици могат да се формират не само докато говорите с грешки, но и докато правите други неща. Вероятно най-лошият вариант е да четете на глас текстове, в които има думи, чието произношение не знаете.
Ето защо колкото по-дълго игнорирате произношението, толкова повече лоши навици ще изградите. Решението е много лесно – научете се да произнасяте думите на английски, колкото се може по-скоро след като сте започнали да учите езика.
Няколко съвета, за да се научите на правилно произношение:
1) Научете се да разпознавате всички специфични звукове и съответните им знаци в транскрипция.
2) Създайте си навика да проверявате произношението на думите в речника. Трябва да сте много стриктни особено в началото.
3) Слушайте и обръщайте внимание на произношението от филми, предавания, телевизия, аудио книги и т.н.
4) Пробвайте да произнасяте думи на английски език от време на време. Важно е да превърнете това упражнение в практика, така ще постигнете стабилен прогрес.

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Съвместната ни работа с екипа на intenzivno.com започна през 2010 г. С тяхно съдействие организирахме обучение по бизнес английски език на мениджъри и ключови специалисти в компанията. Преподавателите са специалисти с висока квалификация и професионален опит, което осигурява постигане на поставените цели и очакваните резултати от обучението. Участниците оценяват обучението като ефективно и отчитат напредък и по-голяма увереност в уменията си да комуникират и да използват езика. Освен обучението по английски език, със съдействието на intenzivno.com организирахме и курсове по немски, френски и италиански език за административни служители на компанията. Препоръчваме intenzivno.com като надежден партньор, работещ качествено и отговорно и затова смятаме да продължим партньорството си с тях.

- “Идеал Стандарт – Видима” АД, Севлиево
Добре дошъл при нас,
ако се запишеш в този клас!
Времето лети, не се двоуми
за уроци по немски се запиши.
В удобна и приятна обстановка,
с преподавател във виртуална стая
със старание от твоя страна
                                  ще отвориш всяка врата.

- Иван Иванов, Германия
Ние сме семейство Василеви. Искрено и лично споделяме нашите чудесни впечатления от Intenzivno.com. Изучаването на чужд език е свързано с желание, възможност и време. Ние сме доста ангажирани хора в професионално отношение, а за "свободно време" просто не остава време. Сърфирайки през необятното пространство на интернет напълно случайно попаднахме на този прекрасен сайт за изучаване на чужди езици. Спокойно можем да кажем, че се почувствахме спасени. Още с първите стъпки разбрахме силата и възможността, която Intenzivno.com ни предлага да продължим напред към разширяването и намирането на нови знания. Часовете ни по английски език протичат приятно и забавно, обяснява се много добре и разбрано, като се обръща внимание на всеки един от нас. Голямото предимство е, че часовете се провеждат в удобно за нас време и естествено - място. Благодарим на екипа на Intenzivno.com за предоставената ни възможност да осъществим една своя мечта. Специално искаме да благодарим на Рени Георгиева за нейното невероятно търпение и изключително отношение към нас, за предоставените допълнителни материали и нестандартен подход в обучението. Ние вече сме тук и всеки от Вас, който е жаден за знания да заповяда в нашия оазис Intenzivno.com.

- Мариана и Георги Василеви, Раднево

Всички мнения