За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

07.10.2016

Много родители влязоха във виртуалната зала на Intenzivno.com

Уебинарът на тема Как да помогнем на децата си да учат чужд език без ние да го владеемпривлече вниманието на много родители и те „напълниха“ виртуалната зала на платформата за онлайн обучение Intenzivno.com. Лектор на уебинара беше Анелия Атанасова, която има 25-годишен опит като учител, методик и консултант в сферата на чуждоезиковото и онлайн обучение.

Вижте видеото от уебинара ТУК

 Анелия Атанасова обърна внимание на предварителната подготовка на децата и мотивацията като важен фактор за ефективното учене на език, а родителите взеха активно участие в зададените им въпроси по темата.

Бяха развенчани митове за ученето на чужди езици, като твърдението, че езикът е труден и респективно ученето му не ни се отдава, че е „трагедия“, ако сменим учителя си, че е достатъчно да учим в час и самоподготвка не е нужна.

Анелия Атанасова говори за някои важни принципи, които родителите трябва да следят, децата им да прилагат, а именно: да имитират изучавания език, по отношение на произношението; да имат самочувствието, че вледят езика от първия урок; да се научат да ценят чуждия език, чрез употребата му – четене на книги, гледане на филми и др.

Беше разгледана и фигурата на съвременния учител. Той трябва да отговаря на нови, по-високи изисквания, да се самообучава и развива непрекъснато, да изисква от себе си и от учениците си, но като най-значима в процеса на учене на език бе изтъкната ролята му на вдъхновител и модел за подражание.

В края на уебинара присъстващите се възползваха от възможността да задават своите въпроси към лектора. Всички изразиха удовлетвореност от получената информация, а предимството на технологиите в конкретния случай им предоставя удобството да си я припомнят при желание, защото записът на сесията се пази в техните профили в Intenzivno.com. Могат да прегледат видеото от уебинара и онези, които заявиха желание за участие в него и имат регистрация в нашия сайт, но не успяха да се включат.

Intenzivno.com благодари на всички, които отделиха от времето си и станаха част от „Как да помогнем на децата си да учат чужд език без ние да го владеем“. Екипът на платформата за онлайн обучение и Анелия Атанасова, лекторът на събитието от 6 октомври, обещават, че това не е последната среща със заинтересованите да разширят познанията си по теми свързани с езиковото обучение. Предложенията за следващ уебинар могат да дойдат и от Вас, приятели. Затова, ако имате идея или въпрос в областта на изучаването на чужди езици, по който искате експертно мнение, не се колебайте да ни пишете.

 

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Онлайн обучението по английски език е добра алтернатива на стандартните курсове. Удобствата които предлага го правят по - предпочитан вариант имайки предвид натовареното ежедневие на курсистите. Аз работя и уча в университет едновремено, а уроците по английски имам възможност да взема у дома пред компютъра в реално време когато аз пожелая. Часовете наподобяват онези в училище, но в този случай е малко по-развлекателно и незадължаващо, като сам казвам от какво имам нужда. Преподавателя ми - Снежана Цонкова е внимателна и следи нивото ми и каквото ме интересува по предмета мога да попитам и да получа отговор. Препоръчвам Intenzivno.com на всички.

- Златин Райчев, Добрич
Предложеното обучение е добре организирано и представено по достъпен начин. Преподавателката Светла Ненова е много добър професионалист. Възможността за достъп и след завършване на курса за преглед на пропуснати уроци, е още един плюс. Мисля, че това е една допълнителна много добра алтернатива за обучаваните. Благодаря, че сте съумяли да изградите тази стройна система и да я развивате и усъвършенствате във времето. Горещо ви препоръчвам на бъдещи и колебаещи се желаещи да изучават чужд език. Бъдещи потребители на предлаганите услуги, опитайте и се убедете сами в ефективността и миговете на приятни емоции и няма да съжалявате за предизвикателството да учите чужд език с Intenzivno.com. Благодаря ви за предоставената възможност за обучение на по-широк кръг от хора и за качественото преподаване. Пожелавам ви много творческо вдъхновение, бъдещи успешни проекти и професионално удовлетворение.

- Елена Стоянова, Севлиево
Съвместната ни работа с екипа на intenzivno.com започна през 2010 г. С тяхно съдействие организирахме обучение по бизнес английски език на мениджъри и ключови специалисти в компанията. Преподавателите са специалисти с висока квалификация и професионален опит, което осигурява постигане на поставените цели и очакваните резултати от обучението. Участниците оценяват обучението като ефективно и отчитат напредък и по-голяма увереност в уменията си да комуникират и да използват езика. Освен обучението по английски език, със съдействието на intenzivno.com организирахме и курсове по немски, френски и италиански език за административни служители на компанията. Препоръчваме intenzivno.com като надежден партньор, работещ качествено и отговорно и затова смятаме да продължим партньорството си с тях.

- “Идеал Стандарт – Видима” АД, Севлиево

Всички мнения