За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

10.10.2012

Конкурс за есе

 

 
Intenzivno.com е партньор на Проектът NELLII – Национална мрежа за инициативи и информация за ефективно учене през целия живот. 
 
В тази връзка Intenzivno.com обявява  конкурс за есе на английски език на тема: 
„УЧЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ“ за участници над 20-годишна възраст
Изисквания:
Есето трябва да съдържа от 200 до 300 думи. 
Участниците изпращат своите творби до 19 октомври на:  070017550@intenzivno.com
 
Intenzivno.com ще подари награда за най-доброто есе.
 
Министерството на образованието, младежта и науката в партньорство с Фондация на бизнеса за образованието и вестник «Аз-Буки» стартира инициатива за популяризиране на ученето през целия живот. Проектът NELLII – Национална мрежа за инициативи и информация за ефективно учене през целия живот е високооценен и подкрепен от Европейската комисия.Министерството на образованието, младежта и науката в партньорство с Фондация на бизнеса за образованието и вестник «Аз-Буки» стартира инициатива за популяризиране на ученето през целия живот. Проектът NELLII – Национална мрежа за инициативи и информация за ефективно учене през целия живот - е високооценен и подкрепен от Европейската комисия. Ученето през целия живот е основен приоритет на Европейския съюз, защото е необходимо човешките ресурси да имат готовността за непрекъсната квалификация и преквалификация, предвид динамичното развитие на пазара на труда. Анализирайки положението в България, се наблюдава потребност от широкообхватни инициативи и кампании за популяризиране на ученето през целия живот на местно равнище – в цялата страна.  
 
Очакваме ви!
 
 
 
безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Здравейте, казвам се Валентина. Преди година и половина имах възможността да замина в чужбина със семейството си. Не говорих немски език и това за мен беше голям проблем. Ровейки хаотично в интернет попаднах на Intenzivno.com и предоставяха възможност за безплатен тестов урок. Завърших вече две нива и смятам да продължа, защото получавам точно това, което очаквам и това което ми е нужно за усвояването на езика. Искам да благодаря на екипа на Интензивно и на госпожа Квинот, за търпението, за отзивчивостта и приятелското отношение към всеки един курсист. БЛАГОДАРЯ!

- Валентина Сотирова, Германия
Добре дошъл при нас,
ако се запишеш в този клас!
Времето лети, не се двоуми
за уроци по немски се запиши.
В удобна и приятна обстановка,
с преподавател във виртуална стая
със старание от твоя страна
                                  ще отвориш всяка врата.

- Иван Иванов, Германия
Здравейте,искам да споделя с вас моите впечатления от Интензивно.ком. На сайта попаднах,докато си търсех онлайн обучение,минах през 7-дневния безплатен курс-останах много доволна и се записах за пълен курс. Започнах през февруари с немски А1 и сега вече сам на В1. Преподавателката ни Екатерина Квинот е страхотна. Обръща внимание на всички, обяснява много добре и разбрано, правим много упражнения, които са важни за научаването на езика и часовете протичат много приятно. Когато имам въпроси екипът от Интензивно.ком винаги са ми обръщали внимание, много са любезни и постоянно са насреща при необходимост. С няколко думи-обучението в Интензивно.ком е на необходимото ниво и е идеална възможност за търсещите онлайн обучение.

- Елена Великова, Тервел

Всички мнения