За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

10.10.2012

Конкурс за есе

 

 
Intenzivno.com е партньор на Проектът NELLII – Национална мрежа за инициативи и информация за ефективно учене през целия живот. 
 
В тази връзка Intenzivno.com обявява  конкурс за есе на английски език на тема: 
„УЧЕНЕ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ЖИВОТ“ за участници над 20-годишна възраст
Изисквания:
Есето трябва да съдържа от 200 до 300 думи. 
Участниците изпращат своите творби до 19 октомври на:  070017550@intenzivno.com
 
Intenzivno.com ще подари награда за най-доброто есе.
 
Министерството на образованието, младежта и науката в партньорство с Фондация на бизнеса за образованието и вестник «Аз-Буки» стартира инициатива за популяризиране на ученето през целия живот. Проектът NELLII – Национална мрежа за инициативи и информация за ефективно учене през целия живот е високооценен и подкрепен от Европейската комисия.Министерството на образованието, младежта и науката в партньорство с Фондация на бизнеса за образованието и вестник «Аз-Буки» стартира инициатива за популяризиране на ученето през целия живот. Проектът NELLII – Национална мрежа за инициативи и информация за ефективно учене през целия живот - е високооценен и подкрепен от Европейската комисия. Ученето през целия живот е основен приоритет на Европейския съюз, защото е необходимо човешките ресурси да имат готовността за непрекъсната квалификация и преквалификация, предвид динамичното развитие на пазара на труда. Анализирайки положението в България, се наблюдава потребност от широкообхватни инициативи и кампании за популяризиране на ученето през целия живот на местно равнище – в цялата страна.  
 
Очакваме ви!
 
 
 
безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Здравейте, казвам се Гергана Хаджиева. Заминах за Германия без да знам дума на немски. Попаднах случайно на Intenzivno.com. От многото подобни сайтове само при вас имаше безплатен седемдневен пробен период. Възползвах се от тази възможност и бях приятно изненадана. Преди това бях малко скептично настроена за обучението онлайн. Записах и завърших немски А1, а сега ми предстои и А2. Нямам достатъчно подходящи суперлативи,за да изразя възхищението си от организацията и отзивчивостта на екипа. Искам да изкажа специални благодарности на преподавателката ми Екатерина Квинот за търпението и отзивчивостта й, за изключително полезните й съвети, за начинът й на работа с "учениците" във виртуалната стая, за многото допълнителни материали, за отделеното време извън часовете. Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички в Intenzivno.com. Желая Ви успехи!

- Гергана Хаджиева, Бад Айблинг, Германия
Здравейте, казвам се Бисерка Здравкова и завърших ниво А1 на италиански език в intenzivno.com. Избрах он - лайн вариант на обучение, защото често пътувам. По този начин където и да съм, мога да проведа часа си. Освен това, часовете се записват и ако се наложи да отсъствам, мога да прослушам записа в удобно време. Много съм доволна от начина на преподаване и вниманието, което се обръща на всеки курсист. Преподавателката Елвира Трикова е отличен професионалист, обяснява всичко подробно и отговаря на всички наши въпроси свързани с материала. За мен е важно и това, че всички 100 часа са със преподавател. Обучението в този вариант е лесно, удобно и приятно. Радвам се, че избрах intenzivno.com и продължавам с ниво А2. На всеки, който иска да научи език препоръчвам intenzivno.com, Опитайте, ще ви хареса!

- Бисерка Здравкова, Монтана
Благодарение на Мерием усъвършенствах знанията си по турски език. Тя е един невероятен преподавател. С много разбиране и търпение, поднасяйки граматическия материал по най - достъпния начин ми помогна да допълня пропуските в знанията си. Много съм доволна и искам да изкажа своята благодарност към Вас и целия екип на Интензивно за човешкото отношение и разбиране. Имах невероятния късмет да бъда обучавана от професионалисти и да стана част, ако мога така да се изразя, от семейството на Интензивно. БЛАГОДАРЯ, че Ви има.

- Ваня Найденова, София

Всички мнения