За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

09.03.2015

За хората и грешките в началото

Начинаещите в ученето на чужд език е логично да правят много грешки. Това твърдение е 
логично и може би сте го чували не веднъж. Но дали наистина грешките са опавдани, дори и в 
първите Ви срещи с новия език, който сте решили да учите? 
Всъщност докато не елиминирате напълно грешките можете да говорите и пишете с 
минимален брой грешки, дори и ако сте начинаещ. Необходимо е само да знаете това, което 
изговаряте. С други думи  да говорите само онова, в което сте сигурни. Ако следвате добри 
примери и избягвате несигурни фрази, на практика няма да правите грешки.
Какво трябва да направите
 
-  прекарайте повече време, за да почете или слушате реч на носители на езика;
-  търсете източници, за да проверите дума или израз преди да го напишете или кажете;
-  избягвайте да казвате нещо, в което не сте сигурни, защото рискувате да научите нещо 
погрешно;
- обръщайте внимание на неща като последователност на думите, определителен/ 
неопределителен член, предлози, времена и т.н.  Сравнете изреченията на чуждия език и на 
вашия и забележете разликите между тях.
Ако сте внимателни и постоянни, може да учите с минимален брой грешки и постепенно да 
увеличавате броя на фразите, в които сте абсолютно уверени, ще стигнете до момента, в който 
можете да изразявате всичко, което пожелаете.
безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Изключителни благодарности на екипа на Intenzivno.com и на Johnnie Walker Bulgaria за невероятната игра с наистина хубави, стойностни и нестандартни подаръци, които ще са в полза за цял живот! Много се радвам, че спечелих Индивидуален курс по избран от мен език! Intenzivno.com е една страхотна платформа за обучение с много предимства. Много сериозни и организирани професионалисти, събрани в този невероятен екип! Аз завърших успешно курс по Италиански език А1 с преподавател Владислава Петрова. Тя е един страхотен преподавател, много внимателна и търпелива, изключително организирана и сериозна. Много се радвам, че именно тя ми даде основата за изучаване на Италиански език и с удоволствие ще продължа обучението си при нея. Горещо препоръчвам на всички да използват иновативния начин на Intenzivno.com, защото владеенето на един език е едно богатство! Едно огромно БЛАГОДАРЯ и не забравяйте : "Keep Walking!"!!!

- Мариела Бобокова, София
Здравейте ! Исках да подобря английският си и потърсих начин за това в интернет. Естествено,че резултати бяха много! Едни предлагаха онлайн тестове, други проверка на нивото, но ... в един от сайтовете освен, че имаше проверка и тестове, имаше и 7 дневен тестов период на онлайн обучение! Това беше Intenzivno.com! Направих си регистрация, същият ден имаше урок, чаках с нетърпение и любопитство какво точно е това онлайн обучение. Останах приятно изненадана и очарована от метода им на преподаване, от професионализма и приятелското отношение! Записах се естествено и не съжалявам! Обучението е достъпно и приятно, в удобно за мен време-с една дума ПРЕПОРЪЧВАМ ГО НА ВСЕКИ! Попаднах в "класа" на Рая Очипалска - невероятен професионалист, със страхотен подход (все пак сме на различна възраст) и готино чувство за хумор:). Благодаря Ви Intenzivno.com! Благодаря и на Анелия Атанасова, всеки знае колко е важно първото впечатление. С г-жа Атанасова премина 7 дневният ми тестов период, след тези 7 дни бях сигурна, че открих своя метод да подобря английският си! You are the BEST!

- Радка Кайрякова, Крумовград
Здравейте, казвам се Гергана Хаджиева. Заминах за Германия без да знам дума на немски. Попаднах случайно на Intenzivno.com. От многото подобни сайтове само при вас имаше безплатен седемдневен пробен период. Възползвах се от тази възможност и бях приятно изненадана. Преди това бях малко скептично настроена за обучението онлайн. Записах и завърших немски А1, а сега ми предстои и А2. Нямам достатъчно подходящи суперлативи,за да изразя възхищението си от организацията и отзивчивостта на екипа. Искам да изкажа специални благодарности на преподавателката ми Екатерина Квинот за търпението и отзивчивостта й, за изключително полезните й съвети, за начинът й на работа с "учениците" във виртуалната стая, за многото допълнителни материали, за отделеното време извън часовете. Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички в Intenzivno.com. Желая Ви успехи!

- Гергана Хаджиева, Бад Айблинг, Германия

Всички мнения