За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

09.03.2015

За хората и грешките в началото

Начинаещите в ученето на чужд език е логично да правят много грешки. Това твърдение е 
логично и може би сте го чували не веднъж. Но дали наистина грешките са опавдани, дори и в 
първите Ви срещи с новия език, който сте решили да учите? 
Всъщност докато не елиминирате напълно грешките можете да говорите и пишете с 
минимален брой грешки, дори и ако сте начинаещ. Необходимо е само да знаете това, което 
изговаряте. С други думи  да говорите само онова, в което сте сигурни. Ако следвате добри 
примери и избягвате несигурни фрази, на практика няма да правите грешки.
Какво трябва да направите
 
-  прекарайте повече време, за да почете или слушате реч на носители на езика;
-  търсете източници, за да проверите дума или израз преди да го напишете или кажете;
-  избягвайте да казвате нещо, в което не сте сигурни, защото рискувате да научите нещо 
погрешно;
- обръщайте внимание на неща като последователност на думите, определителен/ 
неопределителен член, предлози, времена и т.н.  Сравнете изреченията на чуждия език и на 
вашия и забележете разликите между тях.
Ако сте внимателни и постоянни, може да учите с минимален брой грешки и постепенно да 
увеличавате броя на фразите, в които сте абсолютно уверени, ще стигнете до момента, в който 
можете да изразявате всичко, което пожелаете.
безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Сайта Интензивно.ком, е сайт даващ знания от най-прецизните и добри преподаватели. Влизайки в сайта аз лично, бях заинтересован като всяко младо момче жадуващо и копнеещо да разбера какво представлява сайта. Аз лично си направих регистрация и се абонирах за безплатния седем дневен пробен период по Английски език. Когато влязох в сайта бях посрещнат от един жизнерадостен човек и преподавател който ми даде информацията от която имах нужда. От този ден в който посетих сайта и до днес уча с интензивно точка ком. В нашия град трудно се намират преподаватели с подходящата квалификация. През първите един-два часа се чувствах странно във виртуалната класна стая, но след това вече не виждам никаква разлика с обикновената класна стая. Препоръчвам обучението на моите връстници и приятели: не се колебайте а започнете своето обучение с Intenzivno.com !!! Поздрави: Красимир Йорданов

- Красимир Йорданов, гр. Димово
Аз избрах Intenzivno.com тъй като предлагат в удобно за мен време уроци и начина на провеждане на часовете е изклиючително инновативен и интересен. Тъй като работата ми изисква много пътуване, сайта ми дава възможност да уча език от всяко място с достъп до интернет: така спестявам много време и усилия. Преподавателката по немски - Светла Ненова има изключително професионален и ефективен метод на обучение. Препоръчвам сайта за всеки който би желал да учи език по интерактивен и различен начин.Пожелавам на целия екип много успехи.

- Силвия Димитрова, гр. Вроцлав - Полша
Здравейте ! Исках да подобря английският си и потърсих начин за това в интернет. Естествено,че резултати бяха много! Едни предлагаха онлайн тестове, други проверка на нивото, но ... в един от сайтовете освен, че имаше проверка и тестове, имаше и 7 дневен тестов период на онлайн обучение! Това беше Intenzivno.com! Направих си регистрация, същият ден имаше урок, чаках с нетърпение и любопитство какво точно е това онлайн обучение. Останах приятно изненадана и очарована от метода им на преподаване, от професионализма и приятелското отношение! Записах се естествено и не съжалявам! Обучението е достъпно и приятно, в удобно за мен време-с една дума ПРЕПОРЪЧВАМ ГО НА ВСЕКИ! Попаднах в "класа" на Рая Очипалска - невероятен професионалист, със страхотен подход (все пак сме на различна възраст) и готино чувство за хумор:). Благодаря Ви Intenzivno.com! Благодаря и на Анелия Атанасова, всеки знае колко е важно първото впечатление. С г-жа Атанасова премина 7 дневният ми тестов период, след тези 7 дни бях сигурна, че открих своя метод да подобря английският си! You are the BEST!

- Радка Кайрякова, Крумовград

Всички мнения