За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

18.12.2020

Говорене пред публика и камера с актьора Сава Драгнев

 ЗАПИШЕТЕ СЕ ОТ ТУК

Научете се да говорите пред публика и камера с помощта на професионалист!

Кога?

Още в началото на 2021 година!

Как?

Intenzivno.com Ви дава възможност да направите този подарък на себе си или на свой близък – безопасно в онлайн среда и ефективно с помощта на професионален преподавател и действащ актьор.

До 11 януари 2021 г. курсът е с 25% отстъпка от редовната цена за групово обучение и 10 % отстъпка за индивидуално обучение.   ЗАПИШЕТЕ СЕ ОТ ТУК

Начало: 14 януари 2021

Запишете се за индивидуални или групови уроци за говорене пред публика и пред камера с преподавателя Сава Драгнев (повече за него прочетете ТУК), който е обучавал повече от 50 души в присъствена и онлайн форма и е подобрил многократно способността им за себеизразяване.

 

Промоционална цена до 11.01.2021

Редовна цена

след

12.01.2021 г.

Брой часове

За група от

4 участника

120

160

20

Индивидуално

240

264

12

 

Курсът за говорене пред публика и камера включва: (Вижте повече ТУК)

️ театрално обучение;

️ работа за правоговор ;

️ подобряване на комуникационните умения пред публика/аудитория;

️ успешно говорене пред камера;

️ импровизационен театър ;

️ забавни упражнения с цел засилване и разгръщане на Вашата креативност.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ОТ ТУК

По време на обучението Ви ще придобиете конкретни техники, които веднага да използвате в делови и житейски ситуации. Едновременно с това заниманията със Сава Драгнев ще Ви помогнат да получите достъп до собствените си емоции и да подобрите контрола върху тях. Със сигурност ще изгладите своята реч и двигателни умения, които са полезни в социалното пространство и необходимост за комуникацията през XXI век. Онлайн уроците ще направят Вашето представяне пред интервюиращите за работа, кастинг-директорите и агентите по-осмислени и по-запомнящи се; ще улеснят контактите Ви; ще подобрят основно речта ви; ще Ви направят много по-освободени в общуването Ви със себе си и останалите.

Говоренето пред публика е едно от основните умения на съвременния човек, равняващо се на нова грамотност. Изключително важно е да можем да се изразяваме ясно и да говорим убедително, както пред ограничен брой хора, така пред голяма публика. Обучението в Intenzivno.com ще Ви бъде полезно да усвоите тези способности и да се сдобиете с важни инструменти чрез „Говорене пред публика и камера с актьора Сава Драгнев“, както и да превърнете изявите си във вълнуващо приключение.

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
След завършени два курса - по италиански и турски език, искам да изкажа радостта си, че в България има толкова модерна и полезна форма на обучение с толкова коректни и добри преподаватели и да благодаря за наученото от тях. В случая имам предвид Елвира Трикова и Мерием Мехметали. На всички мои познати и на всеки, който се интересува от езиково обучение препоръчвам Интензивно.ком. Бързо, удобно, качествено обучение, което пести времето на обучаващите се и максимално бързо им помага да напреднат в съответния език, като всичко това е придружено с огромното удоволствие от контакта с едни млади, професионално подготвени, възпитани, търпеливи и много приятни преподаватели, които дават максималното от себе си в интереса на обучението. Искрено желая успех на всички и да продължат да развиват тази дейност, защото все повече хора имат нужда от това обучение.

- Румяна Георгиева, София
Здравейте, казвам се Гергана Хаджиева. Заминах за Германия без да знам дума на немски. Попаднах случайно на Intenzivno.com. От многото подобни сайтове само при вас имаше безплатен седемдневен пробен период. Възползвах се от тази възможност и бях приятно изненадана. Преди това бях малко скептично настроена за обучението онлайн. Записах и завърших немски А1, а сега ми предстои и А2. Нямам достатъчно подходящи суперлативи,за да изразя възхищението си от организацията и отзивчивостта на екипа. Искам да изкажа специални благодарности на преподавателката ми Екатерина Квинот за търпението и отзивчивостта й, за изключително полезните й съвети, за начинът й на работа с "учениците" във виртуалната стая, за многото допълнителни материали, за отделеното време извън часовете. Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички в Intenzivno.com. Желая Ви успехи!

- Гергана Хаджиева, Бад Айблинг, Германия
Добре дошъл при нас,
ако се запишеш в този клас!
Времето лети, не се двоуми
за уроци по немски се запиши.
В удобна и приятна обстановка,
с преподавател във виртуална стая
със старание от твоя страна
                                  ще отвориш всяка врата.

- Иван Иванов, Германия

Всички мнения