За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

18.12.2020

Говорене пред публика и камера с актьора Сава Драгнев

 ЗАПИШЕТЕ СЕ ОТ ТУК

Научете се да говорите пред публика и камера с помощта на професионалист!

Кога?

Още в началото на 2021 година!

Как?

Intenzivno.com Ви дава възможност да направите този подарък на себе си или на свой близък – безопасно в онлайн среда и ефективно с помощта на професионален преподавател и действащ актьор.

До 11 януари 2021 г. курсът е с 25% отстъпка от редовната цена за групово обучение и 10 % отстъпка за индивидуално обучение.   ЗАПИШЕТЕ СЕ ОТ ТУК

Начало: 14 януари 2021

Запишете се за индивидуални или групови уроци за говорене пред публика и пред камера с преподавателя Сава Драгнев (повече за него прочетете ТУК), който е обучавал повече от 50 души в присъствена и онлайн форма и е подобрил многократно способността им за себеизразяване.

 

Промоционална цена до 11.01.2021

Редовна цена

след

12.01.2021 г.

Брой часове

За група от

4 участника

120

160

20

Индивидуално

240

264

12

 

Курсът за говорене пред публика и камера включва: (Вижте повече ТУК)

️ театрално обучение;

️ работа за правоговор ;

️ подобряване на комуникационните умения пред публика/аудитория;

️ успешно говорене пред камера;

️ импровизационен театър ;

️ забавни упражнения с цел засилване и разгръщане на Вашата креативност.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ОТ ТУК

По време на обучението Ви ще придобиете конкретни техники, които веднага да използвате в делови и житейски ситуации. Едновременно с това заниманията със Сава Драгнев ще Ви помогнат да получите достъп до собствените си емоции и да подобрите контрола върху тях. Със сигурност ще изгладите своята реч и двигателни умения, които са полезни в социалното пространство и необходимост за комуникацията през XXI век. Онлайн уроците ще направят Вашето представяне пред интервюиращите за работа, кастинг-директорите и агентите по-осмислени и по-запомнящи се; ще улеснят контактите Ви; ще подобрят основно речта ви; ще Ви направят много по-освободени в общуването Ви със себе си и останалите.

Говоренето пред публика е едно от основните умения на съвременния човек, равняващо се на нова грамотност. Изключително важно е да можем да се изразяваме ясно и да говорим убедително, както пред ограничен брой хора, така пред голяма публика. Обучението в Intenzivno.com ще Ви бъде полезно да усвоите тези способности и да се сдобиете с важни инструменти чрез „Говорене пред публика и камера с актьора Сава Драгнев“, както и да превърнете изявите си във вълнуващо приключение.

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Дълго време опитвах да се справя с английския език като използвах различни методи. Към Intenzivno.com бях насочена по препоръка на мои близки и не сбърках. Доволна съм и мога да кажа, че сега се чувствам много по-уверена. Благодаря на Деси Баръмова, нашата учителка, за проявената грижа и търпение. Почти приключвам ниво А1 и веднага продължавам А2. Искам да изкажа голямата си Благодарност на екипа, че се съобразиха с нашите желания за графика на групата. Мога спокойно да препоръчам този сайт и метод на обучение. Желая на всички още по-големи творчески успехи!

- Таня Василева, Сандански
Здравейте, казвам се Гергана Хаджиева. Заминах за Германия без да знам дума на немски. Попаднах случайно на Intenzivno.com. От многото подобни сайтове само при вас имаше безплатен седемдневен пробен период. Възползвах се от тази възможност и бях приятно изненадана. Преди това бях малко скептично настроена за обучението онлайн. Записах и завърших немски А1, а сега ми предстои и А2. Нямам достатъчно подходящи суперлативи,за да изразя възхищението си от организацията и отзивчивостта на екипа. Искам да изкажа специални благодарности на преподавателката ми Екатерина Квинот за търпението и отзивчивостта й, за изключително полезните й съвети, за начинът й на работа с "учениците" във виртуалната стая, за многото допълнителни материали, за отделеното време извън часовете. Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички в Intenzivno.com. Желая Ви успехи!

- Гергана Хаджиева, Бад Айблинг, Германия
Сайта Интензивно.ком, е сайт даващ знания от най-прецизните и добри преподаватели. Влизайки в сайта аз лично, бях заинтересован като всяко младо момче жадуващо и копнеещо да разбера какво представлява сайта. Аз лично си направих регистрация и се абонирах за безплатния седем дневен пробен период по Английски език. Когато влязох в сайта бях посрещнат от един жизнерадостен човек и преподавател който ми даде информацията от която имах нужда. От този ден в който посетих сайта и до днес уча с интензивно точка ком. В нашия град трудно се намират преподаватели с подходящата квалификация. През първите един-два часа се чувствах странно във виртуалната класна стая, но след това вече не виждам никаква разлика с обикновената класна стая. Препоръчвам обучението на моите връстници и приятели: не се колебайте а започнете своето обучение с Intenzivno.com !!! Поздрави: Красимир Йорданов

- Красимир Йорданов, гр. Димово

Всички мнения