За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

18.12.2020

Говорене пред публика и камера с актьора Сава Драгнев

 ЗАПИШЕТЕ СЕ ОТ ТУК

Научете се да говорите пред публика и камера с помощта на професионалист!

Кога?

Още в началото на 2021 година!

Как?

Intenzivno.com Ви дава възможност да направите този подарък на себе си или на свой близък – безопасно в онлайн среда и ефективно с помощта на професионален преподавател и действащ актьор.

До 11 януари 2021 г. курсът е с 25% отстъпка от редовната цена за групово обучение и 10 % отстъпка за индивидуално обучение.   ЗАПИШЕТЕ СЕ ОТ ТУК

Начало: 14 януари 2021

Запишете се за индивидуални или групови уроци за говорене пред публика и пред камера с преподавателя Сава Драгнев (повече за него прочетете ТУК), който е обучавал повече от 50 души в присъствена и онлайн форма и е подобрил многократно способността им за себеизразяване.

 

Промоционална цена до 11.01.2021

Редовна цена

след

12.01.2021 г.

Брой часове

За група от

4 участника

120

160

20

Индивидуално

240

264

12

 

Курсът за говорене пред публика и камера включва: (Вижте повече ТУК)

️ театрално обучение;

️ работа за правоговор ;

️ подобряване на комуникационните умения пред публика/аудитория;

️ успешно говорене пред камера;

️ импровизационен театър ;

️ забавни упражнения с цел засилване и разгръщане на Вашата креативност.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ОТ ТУК

По време на обучението Ви ще придобиете конкретни техники, които веднага да използвате в делови и житейски ситуации. Едновременно с това заниманията със Сава Драгнев ще Ви помогнат да получите достъп до собствените си емоции и да подобрите контрола върху тях. Със сигурност ще изгладите своята реч и двигателни умения, които са полезни в социалното пространство и необходимост за комуникацията през XXI век. Онлайн уроците ще направят Вашето представяне пред интервюиращите за работа, кастинг-директорите и агентите по-осмислени и по-запомнящи се; ще улеснят контактите Ви; ще подобрят основно речта ви; ще Ви направят много по-освободени в общуването Ви със себе си и останалите.

Говоренето пред публика е едно от основните умения на съвременния човек, равняващо се на нова грамотност. Изключително важно е да можем да се изразяваме ясно и да говорим убедително, както пред ограничен брой хора, така пред голяма публика. Обучението в Intenzivno.com ще Ви бъде полезно да усвоите тези способности и да се сдобиете с важни инструменти чрез „Говорене пред публика и камера с актьора Сава Драгнев“, както и да превърнете изявите си във вълнуващо приключение.

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Благодарение на Мерием усъвършенствах знанията си по турски език. Тя е един невероятен преподавател. С много разбиране и търпение, поднасяйки граматическия материал по най - достъпния начин ми помогна да допълня пропуските в знанията си. Много съм доволна и искам да изкажа своята благодарност към Вас и целия екип на Интензивно за човешкото отношение и разбиране. Имах невероятния късмет да бъда обучавана от професионалисти и да стана част, ако мога така да се изразя, от семейството на Интензивно. БЛАГОДАРЯ, че Ви има.

- Ваня Найденова, София
Изключителни благодарности на екипа на Intenzivno.com и на Johnnie Walker Bulgaria за невероятната игра с наистина хубави, стойностни и нестандартни подаръци, които ще са в полза за цял живот! Много се радвам, че спечелих Индивидуален курс по избран от мен език! Intenzivno.com е една страхотна платформа за обучение с много предимства. Много сериозни и организирани професионалисти, събрани в този невероятен екип! Аз завърших успешно курс по Италиански език А1 с преподавател Владислава Петрова. Тя е един страхотен преподавател, много внимателна и търпелива, изключително организирана и сериозна. Много се радвам, че именно тя ми даде основата за изучаване на Италиански език и с удоволствие ще продължа обучението си при нея. Горещо препоръчвам на всички да използват иновативния начин на Intenzivno.com, защото владеенето на един език е едно богатство! Едно огромно БЛАГОДАРЯ и не забравяйте : "Keep Walking!"!!!

- Мариела Бобокова, София
Искам да поздравя Интензивно за прекрасната платформа и професиналното обучение, което предлагат. В работата постоянно ми се налага да ползвам английски език, за съжаление нямах възможност да посещавам курсове, тъй като ангажиментите ми са с плаващо време. Бях в безизходица, докато не открих Интензивно! Курсовете се провеждат в удобно за мен време, има възможности както за индивидуални, така и за групови уроци, освен това с онлайн обучението пестя време. Очарован съм от преподавателите, напредвам бързо и със сигурност ще продължа курсовете, защото ефектът е очевиден. Сърдечни благодарности на екипа на Интензивно и специално на Рая Очипалска за професионалното отношение към работата и грижата към мене! :-)

- Красимир Димитров, София

Всички мнения