За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

31.08.2016

Владеете чуждия език още от първия ви урок.

Идеята, че трябва много гладко да започнете да ползвате езика, за да мислите за себе си, че го владеете, е поредният мит.

Дори и само пет думи да научите, вие вече владеете новия език. Ако вярвате искрено в това, много ще си помогнете и ще ускорите процеса на учене. Ако научите един много прост диалог на чуждия език, вие вече го владеете. Разбира се на ниско ниво, но вече го говорите, нали? 10 минути по-късно ще мислите за себе си, като за човек, който владее езика. Преди 10 минути сте били друг човек, не сте знаели нищо. 10 минути са ви били необходими, за да научите да си казвате името и вече сте различен. Ето най-малката крачка, с която започва вашето дълго и вълнуващо пътуване.

След първия ви урок на въпроса „Знаете ли друг език?“, ще отговорите „Да”. И няма да променяте този факт докато сте в процес на учене, само ще го усъвършенствате. Ще ставате все по-добри и по-освободени, с по-високо самочувствие. Радвайте се, че сте успели да научите езика дори и на ниско ниво. Всеки ден изпитвайте удоволствие и благодарност,  че се е случило с помощта на вашите усилия.

Гордейте се със себе си! Когато видите и най-малките постижения, празнувайте! Дори и единствено пет думи да научите от новия език, мислете за себе си, че вече го владеете!

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Здравейте, казвам се Бисерка Здравкова и завърших ниво А1 на италиански език в intenzivno.com. Избрах он - лайн вариант на обучение, защото често пътувам. По този начин където и да съм, мога да проведа часа си. Освен това, часовете се записват и ако се наложи да отсъствам, мога да прослушам записа в удобно време. Много съм доволна от начина на преподаване и вниманието, което се обръща на всеки курсист. Преподавателката Елвира Трикова е отличен професионалист, обяснява всичко подробно и отговаря на всички наши въпроси свързани с материала. За мен е важно и това, че всички 100 часа са със преподавател. Обучението в този вариант е лесно, удобно и приятно. Радвам се, че избрах intenzivno.com и продължавам с ниво А2. На всеки, който иска да научи език препоръчвам intenzivno.com, Опитайте, ще ви хареса!

- Бисерка Здравкова, Монтана
Здравейте,искам да споделя с вас моите впечатления от Интензивно.ком. На сайта попаднах,докато си търсех онлайн обучение,минах през 7-дневния безплатен курс-останах много доволна и се записах за пълен курс. Започнах през февруари с немски А1 и сега вече сам на В1. Преподавателката ни Екатерина Квинот е страхотна. Обръща внимание на всички, обяснява много добре и разбрано, правим много упражнения, които са важни за научаването на езика и часовете протичат много приятно. Когато имам въпроси екипът от Интензивно.ком винаги са ми обръщали внимание, много са любезни и постоянно са насреща при необходимост. С няколко думи-обучението в Интензивно.ком е на необходимото ниво и е идеална възможност за търсещите онлайн обучение.

- Елена Великова, Тервел
Здравейте, Kазвам се Ваня Иванова и от една година съм в Германия. Дойдох тук без да зная и азбуката дори, след много лутане и опити за изучаването на този доста труден (поне за мен) език попаднах на страницата на Интензивно. На шега се записах на пробния безплатен курс и за моя най-голяма изненада открих, че тук се отнасят много сериозно към изучаването на езика. Записах се и вече завърших А1, сега продължавам А2, защото тук намерих точно това от което се нуждае всеки един решил да изучава език!!! Искам да изкажа моите най-искрени благодарности към екипа на Intenzivno.com. На Нашата преподавателка Соня Милева и на нейните колежки Екатерина Квинот и Светла Ненова едно голямо БЛАГОДАРЯ за търпението и отзивчивостта, за метода им на работа със всеки един от нас във виртуалната класна стая, макар че бяхме група те отделяха необходимото време и подход за всеки от нас. С ръка на сърце казвам - взискателни, но в същото време и много мили и внимателни! Перфектна методика!!! Ако трябва с една дума да се изразя бих казала: ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ !!! Продължавайте все така !

- Ваня Иванова, Германия

Всички мнения