За контакт: 0 700 17 550

НОВИНИ

31.08.2016

Владеете чуждия език още от първия ви урок.

Идеята, че трябва много гладко да започнете да ползвате езика, за да мислите за себе си, че го владеете, е поредният мит.

Дори и само пет думи да научите, вие вече владеете новия език. Ако вярвате искрено в това, много ще си помогнете и ще ускорите процеса на учене. Ако научите един много прост диалог на чуждия език, вие вече го владеете. Разбира се на ниско ниво, но вече го говорите, нали? 10 минути по-късно ще мислите за себе си, като за човек, който владее езика. Преди 10 минути сте били друг човек, не сте знаели нищо. 10 минути са ви били необходими, за да научите да си казвате името и вече сте различен. Ето най-малката крачка, с която започва вашето дълго и вълнуващо пътуване.

След първия ви урок на въпроса „Знаете ли друг език?“, ще отговорите „Да”. И няма да променяте този факт докато сте в процес на учене, само ще го усъвършенствате. Ще ставате все по-добри и по-освободени, с по-високо самочувствие. Радвайте се, че сте успели да научите езика дори и на ниско ниво. Всеки ден изпитвайте удоволствие и благодарност,  че се е случило с помощта на вашите усилия.

Гордейте се със себе си! Когато видите и най-малките постижения, празнувайте! Дори и единствено пет думи да научите от новия език, мислете за себе си, че вече го владеете!

безплатно езиково обучение често задавани въпроси Блог за онлайн езиково обучение
Изключително доволна съм от изминалия курс. Имайки предвид, че никога преди това не съм учила немски, смятам че доста добре се запознах с основата. Преподавателката е невероятна. Не мога да изкажа с думи колко съм доволна от г-жа Соня Милева. По възможност не бих я заменила в никакъв случай в следващите нива. Тя е изключителен професионалист, невероятен педагог, изискваща, обясняваща, работеща с основната цел не просто да предаде материала, а да бъде разбран и усвоен от нас. Едно голямо благодаря от мен за г-жа Милева и за целия екип на Intenzivno.com. Честно казано, първоначално подходих с голям скептицизъм към такъв вид обучение, но тъй като нямах друг избор (имам бебе вкъщи), това беше единствения начин да наглеждам детето си и да уча. Много приятно съм изненадана от целия ви професионализъм, всеотдайност и хъс. Продължавайте в същия дух и се надявам скоро да сме заедно във второ ниво.

- Яна Янева, Перник
Аз избрах Intenzivno.com тъй като предлагат в удобно за мен време уроци и начина на провеждане на часовете е изклиючително инновативен и интересен. Тъй като работата ми изисква много пътуване, сайта ми дава възможност да уча език от всяко място с достъп до интернет: така спестявам много време и усилия. Преподавателката по немски - Светла Ненова има изключително професионален и ефективен метод на обучение. Препоръчвам сайта за всеки който би желал да учи език по интерактивен и различен начин.Пожелавам на целия екип много успехи.

- Силвия Димитрова, гр. Вроцлав - Полша
Дълго време опитвах да се справя с английския език като използвах различни методи. Към Intenzivno.com бях насочена по препоръка на мои близки и не сбърках. Доволна съм и мога да кажа, че сега се чувствам много по-уверена. Благодаря на Деси Баръмова, нашата учителка, за проявената грижа и търпение. Почти приключвам ниво А1 и веднага продължавам А2. Искам да изкажа голямата си Благодарност на екипа, че се съобразиха с нашите желания за графика на групата. Мога спокойно да препоръчам този сайт и метод на обучение. Желая на всички още по-големи творчески успехи!

- Таня Василева, Сандански

Всички мнения